Kleszczowa, Stalowa, Woronicza i Mobilis jeśli dobrze widzę.ARTUR P pisze:Kto i czym obsłuży Z-6?MilosnikKomunikacji pisze:
Zastępcza za 2, która ma kursować do Marymontu i dużo rzadziej. Tylko ZTM nie raczył dać komunikatu...
Zmiany obsługowe - sierpień 2017
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Słyszałem plotkę, że na te które obecnie obsługuje i nic nowego nie dostaniezxcvbnm pisze:Czy są już jakieś przecieki, na które linie wyjadą nowe wozy z PKS Grodzisk Mazowiecki 23 sierpnia?
No tak, ale zejście Scanii miało się wiązać z 2 kontraktem i 10 we wrześniu, 10 w październiku... Ale przez opóźnienia wszystkie wozy miały jeździć do 31.XII.2017. I tak nagle - a to wywalimy wszystkie Scanie już w sierpniu. Coś mi nie pasuje w tej historii.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
zxcvbnm pisze:No tak, ale zejście Scanii miało się wiązać z 2 kontraktem i 10 we wrześniu, 10 w październiku... Ale przez opóźnienia wszystkie wozy miały jeździć do 31.XII.2017. I tak nagle - a to wywalimy wszystkie Scanie już w sierpniu. Coś mi nie pasuje w tej historii.
Nie wiem, taką plotę słyszałem.
Natomiast jeżeli PKS GM miałby coś dostać nowego, to mogłoby to być np. 121, 134, 221
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
A czy masz na te linie jakikolwiek argument oprócz takiego, że masz dosyć blisko?ARTUR P pisze:Natomiast jeżeli PKS GM miałby coś dostać nowego, to mogłoby to być np. 121, 134, 221zxcvbnm pisze:No tak, ale zejście Scanii miało się wiązać z 2 kontraktem i 10 we wrześniu, 10 w październiku... Ale przez opóźnienia wszystkie wozy miały jeździć do 31.XII.2017. I tak nagle - a to wywalimy wszystkie Scanie już w sierpniu. Coś mi nie pasuje w tej historii.
22.08.2017 jest ostatnim dniem obsługi przez Arrivę linii 153.
Być może obejmie ją Grodzio.
Zapewne na 119 też taka zmiana zajdzie. Ze względów logistyczno-odległościowych.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
busdriver pisze:22.08.2017 jest ostatnim dniem obsługi przez Arrivę linii 153.
Arriva na 120?
Słyszałem o 152, ale na razie to nic pewnego.ARTUR P pisze:busdriver pisze:22.08.2017 jest ostatnim dniem obsługi przez Arrivę linii 153.
Arriva na 120?
Jedynym argumentem to jego widzimisie. A blisko do nich nie ma, bo mieszka w okolicy pętli Targówek.MilosnikKomunikacji pisze:A czy masz na te linie jakikolwiek argument oprócz takiego, że masz dosyć blisko?ARTUR P pisze:
Natomiast jeżeli PKS GM miałby coś dostać nowego, to mogłoby to być np. 121, 134, 221
Wkrótce prace na rodzie Starzyńskiego spowodują wyłączenie ruchu kołowego na jednym z dojazdów do ronda, co spowoduje że od strony metra DW. GDAŃSKI na skrzyżowanie bezpośrednio nie będzie można dostać się KM. Czy 227, 409, 500, N12/N62 i Z11 pojadą mostem Śląsko-Dąbrowskim?
Jak będą wyglądały objazdy?
Przecież na Rondo Starzyńskiego można dojechać pociągiem (WARSZAWA ZOO). Kiedy ma nastąpić wyłączenie?
Pojadą górą.ARTUR P pisze:Wkrótce prace na rodzie Starzyńskiego spowodują wyłączenie ruchu kołowego na jednym z dojazdów do ronda, co spowoduje że od strony metra DW. GDAŃSKI na skrzyżowanie bezpośrednio nie będzie można dostać się KM. Czy 227, 409, 500, N12/N62 i Z11 pojadą mostem Śląsko-Dąbrowskim?
SławekM pisze:Pojadą górą.ARTUR P pisze:Wkrótce prace na rodzie Starzyńskiego spowodują wyłączenie ruchu kołowego na jednym z dojazdów do ronda, co spowoduje że od strony metra DW. GDAŃSKI na skrzyżowanie bezpośrednio nie będzie można dostać się KM. Czy 227, 409, 500, N12/N62 i Z11 pojadą mostem Śląsko-Dąbrowskim?
Wiaduktem, "trasą 406"?
Co z przystankami wokół ronda dla w/w linii?
1. Tak wiaduktem, a coś myślał, po torach kolejowych? Zresztą z górą to strzeliłem, choć jedynie słyszałem że to wariant.ARTUR P pisze:Wiaduktem, "trasą 406"?SławekM pisze: Pojadą górą.
Co z przystankami wokół ronda dla w/w linii?
2. A co z przystankami na rondzie gdyby jechały górą? Nic. Nie będą się zatrzymywać i tyle.