To już chyba lepiej do Zawiszy...Glonojad pisze:Kryterium Grojecka - Niemcewicza - Raszynska - Filtrowa - Grojecka?
Grójecka i Plac Narutowicza
Moderator: Wiliam
ŁK
No można, ale imo przydałaby się tej linii ekspedycja.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pod Sobieskim postoju się nie zrobi, na Niemcewicza jest chyba na to szansa. Poza tym buspas od Naruciaka do Zawiszy jest średnio skuteczny.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- fik
- Naczelne Chamidło
Zawisza nie ma żadnej wartości dodanej nad Narutowiczem. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jedyną szansą na postój jest Grójecka w stronę południową, czyli Bardzo Daleko od jakichkolwiek innych przystanków. Niemcewicza wydaje mi się najlepszym wyjściem, ale z powrotem przez Wawelską, żeby złapać przesiadki na Lotniku, bo ZP Wawelska niedododi.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skrzyżowanie idzie do modernizacji, więc zakładam, że przystanki się jednak pojawią.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
100 metrów przed Kinem Ochota? No może...Glonojad pisze:Skrzyżowanie idzie do modernizacji, więc zakładam, że przystanki się jednak pojawią.
Ten na Wawelskiej w kier. lotników też jest zbójecko daleko tak swoją drogą...
ŁK
-
- Kontakt:
W ogóle, jak bardzo potrzebny jest ZP Och-Teatr? Bo zdaje się że z każdej strony blisko stąd do Wawelskiej.
Jest potrzebny, bo idzie się Winnicką na kampus Ochota. Każde 2 minuty dla studentów są ważne 

ŁK
- fik
- Naczelne Chamidło
Jestem genetycznym sceptykiem. Wciąż wydaje mi się, że przez Wawelską może być zarówno szybciej, jak i jednoperonowo, ale to już naprawdę szczegóły i pierdoły.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Nie no postój musiałby być już po zawrotce, w zasadzie przystanek gdzieś w okolicach „Dalekiej”. Tylko taka zawrotka wyglada na 5 minut. W zasadzie daje przewagę może tylko w stronę Ursusa.
ŁK
I tylko jeśli dojeżdżasz z Alej autobusem, bo przystanki tramwajowe są przed placem. Ale równie dobrze można przesiadać się na pl. Narutowicza, więc szkoda czasu i wzkm autobusu na pchanie go do pl. Zawiszy.
To nie Grójecka ani Pl. Narutowicza, ale Ochota, więc może przejdzie.
Jest koło Włodarzewskiej taka mała uliczka - Maszynowa.
Widział ktoś jakie poronione zmiany się na niej dokonały?
Pachnie mi to niestety budżetem partycypacyjnym.
Jest koło Włodarzewskiej taka mała uliczka - Maszynowa.
Widział ktoś jakie poronione zmiany się na niej dokonały?
Pachnie mi to niestety budżetem partycypacyjnym.