Ale dlaczego po 14 na pl. Unii Lubelskiej przyjechał 30 metrowy Solaris na 122 to już nie wiem. (7 i 8 brygada).
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Pięknie dziś około 16.30 zakorkowały się Jerozolimskie przy Zachodnim w kierunku RZS. 127 którym jechałem w ciągu trzech zmian świateł dojechał z przystanku Ośrodek Informatyki PKP do świateł przed Grzymały. Kolejne siedem zmian przestał przed tymi światłami nie ruszając się o milimetr. W końcu kierowca zrezygnował i otworzył drzwi. Inne autobusy też stały z otwartymi drzwiami. Przyczyny niestety nie udało mi się ustalić.
- R-9 Chełmska
-
jacek
- Zbanowany
Tak dzisiaj był istny horror.Wyrwałem się wcześniej z pracy i akurat trafiłem na wiadomości drogowe anty-radia.dzidek pisze:Prawdziwy horror komunikacyjny na mieścieStoi całe Centrum , Ochota, 512 na Żwirki i Wigury w stronę Szczęśliwic miało -68 min. Dodatek na 512 który od 40 minut powinien być na zajezdni dopiero przez Rakowiec w stronę Szczęśliwic jechał. Podobno na trasie linii 105 wcale nie jest lepiej.
Wynikało z nich,że wszystko wszedzie stoi i we wszystkich kierunkach,ale znalazłem dogodny przejazd przez miasto na Pragę.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Gigantyczny korek po południu na TŁ w stronę Wawra. Powód: śmiertelne potrącenie tuż za kładką 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Krzysiek_S
Za którą kładką?R-11 Kleszczowa pisze:Gigantyczny korek po południu na TŁ w stronę Wawra. Powód: śmiertelne potrącenie tuż za kładką
Korek na TS od Sanktuarium.
Korek na naWaryńskiego -cała ulica.
Korek na Marszałkowskiej od Placu Unii Lubelskiej do Alei Jerozolimskich.
Korek na Spacerowej.
Korek na bocznych uliczkach Śródmieścia.
Było tego jeszcze sporo,ale za dużo wymieniać.
A na Woli i Bemowie dziś były pustki nadzwyczajne. Ale nie to chciałem.
Przedwczoraj pisałem:
Przedwczoraj pisałem:
Dziś znowu to samo tylko 45 minut później. O co tu chodzi? Linia z 15 minutową częstotliwością a takie stada.To może by tłumaczyło dlaczego po 11 na Prymasa jechał prawie 50 metrowy Ikarus. Pojawiły się po kolei: 56722055
11/186; 10/186; 5391
1/186.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Za wiaduktem w ciągu SaskiejKrzysztof Sokołowski pisze:Za którą kładką?R-11 Kleszczowa pisze:Gigantyczny korek po południu na TŁ w stronę Wawra. Powód: śmiertelne potrącenie tuż za kładką
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
- Colony
- Kontakt:
Klątwa czwartku. Zauważyliście, że 90% waszych narzekań na korki w mieście pochodzi z dni, które były czwartkami. Piszę całkiem serio. Czy to nie dziwne?Krzysztof Sokołowski pisze:Za którą kładką?R-11 Kleszczowa pisze:Gigantyczny korek po południu na TŁ w stronę Wawra. Powód: śmiertelne potrącenie tuż za kładką
Korek na TS od Sanktuarium.
Korek na naWaryńskiego -cała ulica.
Korek na Marszałkowskiej od Placu Unii Lubelskiej do Alei Jerozolimskich.
Korek na Spacerowej.
Korek na bocznych uliczkach Śródmieścia.
Było tego jeszcze sporo,ale za dużo wymieniać.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)