Najwyżej przestanie jechać. Co też się nagra.
Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
Co do 164 to też przydałoby się przypomnieć co niektórym kierowcom, że tłuczenie z głośników disco polo na cały autobus nie jest zbyt atrakcyjne dla pasażerów...
131, 159, 162, 164, 180, 187, 189, N33, N83
Jestem ciekaw, dlaczego w autosanach nie ma zapowiedzi, bo podobno na samym początku, gdy jeździł ten jeden jedyny, zapowiadał przystanki. Ogólnie przygoda ZTMu z EEC jest jednym wielkim, brzydko pachnącym przekrętem i niech się jak najszybciej zakończy. Broń boże wysyłać te trzęsące się zlomki na linie lokalne, tam to w ogóle będzie klapa...
Zapowiedzi głosowych nigdy nie było, bo i nie musiało być.
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Na linie lokalne to nie wejdą dopóki życzą sobie po 12 zł za kilometr
Podobno faktycznie ten A281 miał na początku zapowiedzi, ale jak nie ma wymogu to po co się w to bawić?

Jechałem w pierwszych dniach i nie miał zapowiedzi, ale wewnętrzny wyświetlacz był zaprogramowany w systemie poznańskim. 

Przyjrzyjcie się, kto obsługuje L15, L21, L28, L30. Podstawowo jeździ inny tabor, ale Autosany również można spotkać.MilosnikKomunikacji pisze: ↑02 sty 2019, 9:56Na linie lokalne to nie wejdą dopóki życzą sobie po 12 zł za kilometr![]()
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A eLki to nie muszą być obowiązkowo niebieskie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nowe przetargi już tego wymagają.
W Autosanach EEC nigdy nie było zapowiedzi, natomiast w Solarisach KMŁ - były - na samym początku podczas obsługi 701...SU89 pisze: ↑02 sty 2019, 0:58Jestem ciekaw, dlaczego w autosanach nie ma zapowiedzi, bo podobno na samym początku, gdy jeździł ten jeden jedyny, zapowiadał przystanki. Ogólnie przygoda ZTMu z EEC jest jednym wielkim, brzydko pachnącym przekrętem i niech się jak najszybciej zakończy. Broń boże wysyłać te trzęsące się zlomki na linie lokalne, tam to w ogóle będzie klapa...
W Solarisach (i oczywiście Ursusach) są już głosowe zapowiedzi przystanków.
-
A701, w wozie śmierdzi spalenizną. Zapewne któryś hamulec "trzyma".
-
2028, autobus podczas jazdy wpada w ogromne wibracje - jedzie się gorzej niż Solarisem.
To chyba forum nie jest wystarczającym miejscem, żeby to zgłosić?
ŁK