Nie z Tych,tylko z Tychów.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
O stronach ZTM MZA i TW
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Yhy. Yhów.
ŁK
Fragment komunikatu w związku z objazdami 10.04.:
"Na trasach objazdowych obowiązują przystanki:
pierwsze po zjeździe z trasy podstawowej – jako stałe,
pozostałe – jako warunkowe."
Przystanek Centrum dla linii na trasie objazdowej będzie obowiązywać jako warunkowy?
"Na trasach objazdowych obowiązują przystanki:
pierwsze po zjeździe z trasy podstawowej – jako stałe,
pozostałe – jako warunkowe."
Przystanek Centrum dla linii na trasie objazdowej będzie obowiązywać jako warunkowy?
Kiedyś jechałem 185, który pocisnął wszystkie Rozdroża i Marszałkowskie na prędkości. Dopiero przy DS Riviera ktoś nacisnął. Co tam Centrum....
ŁK
Powinny obowiązywać wszystkie wszystkie jako stałe. I tak dość zamieszania przez te objazdy.
Albo najlepiej nż te, które zwykle są nż.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
-
michael112
A dla mnie nie ma w tym nic zdrożnego. Te przystanki nie są normalnie obsługiwane przez te linie, poza tym czas przejazdu półkursu zwykle i tak jest już wydłużony przez objazd, więc nie ma potrzeby jeszcze powiększać opóźnienia, jakie będzie miała dana brygada.
Najlepiej jak kierowca lub pracownik NR poda informację przez głośnik przed zjechaniem z trasy podstawowej (wiem że niektórzy tak robią - w zeszłą środę w czasie protestu rolników, motorowy pewnego 35 powiedział na pl. Zbawiciela przez głośnik jak będzie dalej jechał) i powie że wszystkie przystanki na objeździe są nż.
Najlepiej jak kierowca lub pracownik NR poda informację przez głośnik przed zjechaniem z trasy podstawowej (wiem że niektórzy tak robią - w zeszłą środę w czasie protestu rolników, motorowy pewnego 35 powiedział na pl. Zbawiciela przez głośnik jak będzie dalej jechał) i powie że wszystkie przystanki na objeździe są nż.
Przystanki tramwajowe na żądanie?
To jak pojedzie na objazd jako za
pendolino, to będzie jak znalazł.
ŁK
Przyciskiem?