PoĹÄ czenie Warszawa - BĹonie
Moderator: JacekM
Witam,
Mam prośbę o pomoc w namierzeniu miejsca gdzie w Warszawie zaczynają trasę busy Warszawa - Sochaczew p. Błonie. Obszedłem teren wokół pałacu i nic nie znalazłem.
Wiem, że kursuje często od Centralnego PKS Grodzisk ale ma okropnie drogie bilety (6 PLN), z Zachodniego jeździ PKS Sochaczew (tylko 3 PLN ale jedynie 6 kursów dziennie i niestety nie w godzinach potrzebnych znajomym). Widziałem na szosie kilka razy busa ale skąd on jedzie i o jakich godzinach.
Dzięki za pomoc.
Pzdr
Mam prośbę o pomoc w namierzeniu miejsca gdzie w Warszawie zaczynają trasę busy Warszawa - Sochaczew p. Błonie. Obszedłem teren wokół pałacu i nic nie znalazłem.
Wiem, że kursuje często od Centralnego PKS Grodzisk ale ma okropnie drogie bilety (6 PLN), z Zachodniego jeździ PKS Sochaczew (tylko 3 PLN ale jedynie 6 kursów dziennie i niestety nie w godzinach potrzebnych znajomym). Widziałem na szosie kilka razy busa ale skąd on jedzie i o jakich godzinach.
Dzięki za pomoc.
Pzdr
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
PKSy jadące w tym kierunku mają także przystanek obok Fortu Wola.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak, też tam widziałem takiego busika.Tm pisze:jakieś busy do Sochaczewa widziałem na Marszałkowskiej przy Złotej
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
BTW to na bank do Leszna, ale chyba także do Sochaczewa kursują busy z osiedla Górczewska- tylko te nie jadą przez Błonie.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
witam, moze sie w sumie pierwszy raz na tym forum przydam, wiec po 1. busy do Sochaczewa przez Błonie odjeżdzają spod Galerii Centrum na Marszałkowskiej, kursowania nie pamietam, ale tam wisi rozkład, ale wiem, bo nawet dzisiaj korzystalem, ze rozklad jest dobry, busy kursują srednio co 30 -50 min. I firma, ze tak powiem, nazywa sie "MotoBus"
pozdro
pozdro
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ile czasu trwa podrózstolar pisze: busy do Sochaczewa przez Błonie odjeżdzają spod Galerii Centrum na Marszałkowskiej
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
noo w sumie, jak nie ma korków, to tak godzinke, a jak sa to tzra dodac z 10 min, ale np. dzisiaj jechalem pierwszy raz i kioerowcy naprawde dobrze jezdzą i nawet po trasie moze jechac 100-110,
i przy okazji jakby ktos pytal o cene, to 5 zł do sochaczewa i 4 zł do błonia, dla ludzi bez znizek to jest b. dobra cena, a dla studentów i uczniów normalna, ale puki tunel srednicowy jest zamkniety i pociagi tylko do zachodniego dojezdzaja to w jednym busie potrafi byc ok 30 osob, i dzisiaj byl taki tlok, ze szok ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
i przy okazji jakby ktos pytal o cene, to 5 zł do sochaczewa i 4 zł do błonia, dla ludzi bez znizek to jest b. dobra cena, a dla studentów i uczniów normalna, ale puki tunel srednicowy jest zamkniety i pociagi tylko do zachodniego dojezdzaja to w jednym busie potrafi byc ok 30 osob, i dzisiaj byl taki tlok, ze szok
Przez Kampinos owszem jeżdżą z GórczewskiejBTW to na bank do Leszna, ale chyba także do Sochaczewa kursują busy z osiedla Górczewska- tylko te nie jadą przez Błonie.
Sprintery?stolar pisze:busy do Sochaczewa przez Błonie odjeżdzają spod Galerii Centrum na Marszałkowskiej
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
yeeep <lol>
ale naprawde zajebiste busiki, dzisiaj pierwszy raz nimi jechalem (chodzi mi o samochod) to silnik zajebisty, zajebiste turbo, koles jak na sprzegle ruszył z dwójki, to od 2.5 tysiąca obrotów zalączylo sie turbo to chyba wziął jakąś niesłabą osobówke, a mial na samochodzie chyba ok 25 ludzi
:D:D:D dobra, nie robie OT-ów,
pozdro
ale naprawde zajebiste busiki, dzisiaj pierwszy raz nimi jechalem (chodzi mi o samochod) to silnik zajebisty, zajebiste turbo, koles jak na sprzegle ruszył z dwójki, to od 2.5 tysiąca obrotów zalączylo sie turbo to chyba wziął jakąś niesłabą osobówke, a mial na samochodzie chyba ok 25 ludzi
pozdro
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Chyba pozwalasz sobie na zbyt wielestolar pisze:yeeep <lol>
ale naprawde zajebiste busiki, dzisiaj pierwszy raz nimi jechalem (chodzi mi o samochod) to silnik zajebisty, zajebiste turbo, koles jak na sprzegle ruszył z dwójki, to od 2.5 tysiąca obrotów zalączylo sie turbo to chyba wziął jakąś niesłabą osobówke, a mial na samochodzie chyba ok 25 ludzi:D:D:D dobra, nie robie OT-ów,
pozdro
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- gregory5576
- Kontakt:
R-11 Kleszczowa pisze: pod Fortem Wola.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Moj bładgregory5576 pisze:R-11 Kleszczowa pisze: pod Fortem Wola.Bez urazy, ale przy "FORT WOLA", czyżby tam już metro pociągnęli? Takiego określenia można zastosować tylko w stosunku do metra (pod) jeszcze raz SORY!
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"