Wyświetlacze
- fik
- Naczelne Chamidło
I co to jest, kurwa, Zbuczyn? Gdzie jest, kurwa, napisane, czy to jest droga krajowa, lokalna czy jakaś? Skąd ci biedni ludzie, kurwa, mają to zrozumieć? Bo ja z tego nic nie rozumiem.
BP, NMSP
BP, NMSP
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Znając życie jest źle wyliczona odległość od przystanku technicznego dlatego nie zmienia się na czas napis na 175. A że kierowca nie wie/nie umie/ma w dupie jak to zmienić ręcznie dlatego takie sytuacje beda się zdarzać.
11 na daszyńskim ma to samo.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
E-1 dosyć często jako PT otwiera drzwi na MSN, ale na ogół w trakcie zapełniania wozu zmienia się na E-1. A i przyjechać z Gocławia potrafi już jako PT.

Ma znaczenie. Jak stoję na przystanku i widzę, że podstawia się przejazd techniczny, to zakładam, ze to przejazd techniczny, a nie że muszę uważnie obserwować wyświetlacz aż do momentu odjazdu, bo zaraz może się okazać, że to jednak 175.
O jeju, na 103 na Młocinach jest to irytujące. Wydłuża to czas postoju na przystanku, bo ludzie podrywają się z ławki dopiero, gdy jest napisane 103...
Ale na Lotnisku na przystanku przyloty to raczej nie podjedzie zjazd do zajezdni czy inny wynalazek. Wiadomo że to jakaś linia co jedzie do miasta.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Jeśli jesteś na tyle dziwny, że będąc z Fidżi pierwszy raz na północ od równika lądować na przystanku ZTM na warszawskim lotnisku, to niewykluczone że jesteś też na tyle dziwnym żeby wiedzieć że 175 to obsługuje Arriva, a 188 MZA.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- fik
- Naczelne Chamidło
Ja nie wątpię, że ashir zna rozkład brygadowy ajentów w Ba i wie, gdzie mają przerwy śniadaniowe, ale myślę, że on jest jednak jedyny w swoim rodzaju 
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Mnie PT na Okęciu nic by nie mówiło.
Lepiej:
ostatnio na pl. Narutowicza 7 zapowiedziała "Koniec trasy. Prosimy o opuszczenie pojazdu". I faktycznie, 3/4 pasażerów wysiadło. Ja nie, bo stałem na torze do jazdy na wprost, a nie do zjazdu na pętlę, więc fizycznie nie dało się zakończyć kursu, a nawet PT jest z pasażerami w tramwajach. I co z tego, że motorniczy poprawił zapowiedzi przystanek dalej? Szkoda, że po pomyłce od razu nie skorzystał z mikrofonu.
Lepiej:
ostatnio na pl. Narutowicza 7 zapowiedziała "Koniec trasy. Prosimy o opuszczenie pojazdu". I faktycznie, 3/4 pasażerów wysiadło. Ja nie, bo stałem na torze do jazdy na wprost, a nie do zjazdu na pętlę, więc fizycznie nie dało się zakończyć kursu, a nawet PT jest z pasażerami w tramwajach. I co z tego, że motorniczy poprawił zapowiedzi przystanek dalej? Szkoda, że po pomyłce od razu nie skorzystał z mikrofonu.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
-
Stary Pingwin
Sip w tramwajach potrafi nagle zakończyć trasę i ogłosić jej koniec, sam z siebie. Sterownik kasowników potrafi niespodziewanie wyłączyć kasowniki i zarzucić komunikat "praca zakończona"
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.