Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
-
Stary Pingwin
pietia. Nocne nie były zawieszane, natomiast pracownik poruszający się nocą miał zaświadczenie z zakładu pracy(komunikacja, energetyka, służby miejskie).
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
-
Rafaello_24
Wygląda na to, że wraz z końcem przyszłorocznych ferii wreszcie Piaseczno wprowadza zmiany w komunikacji lokalnej. Miedzy innymi N83 śladem 727 pojedzie do Głoskowa. Trwają pomiary czasu przejazdu i ma odbyć się przejazd techniczny.
Jeżeli N83 wróci też na Jeziorki to jego półkurs trwać pewnie będzie dobre 80 min.
Źrodło: Przegląd piaseczyński nr 318
Jeżeli N83 wróci też na Jeziorki to jego półkurs trwać pewnie będzie dobre 80 min.
Źrodło: Przegląd piaseczyński nr 318
[del]
Bez sensu jest ta cała para N33/N83.
N33 nagle skręca w Lotników, generując ofertę co godzinę nie na jakichś obrzeżach, bo na Mokotowie. N83 z kolei miałoby jechać z Centralnego aż do Głoskowa, zwiedzając Powiśle i Stegny.
Ja bym zrobił N33 co 30 minut z podjazdem do Wilanowskiej a N83 jako N53 z Wilanowskiej, analogicznie jak N50.
N33 nagle skręca w Lotników, generując ofertę co godzinę nie na jakichś obrzeżach, bo na Mokotowie. N83 z kolei miałoby jechać z Centralnego aż do Głoskowa, zwiedzając Powiśle i Stegny.
Ja bym zrobił N33 co 30 minut z podjazdem do Wilanowskiej a N83 jako N53 z Wilanowskiej, analogicznie jak N50.
ŁK
-
Rafaello_24
Kiedyś już coś takiego było i nazywało się 651 tylko, że kończyło przy Szkolnej. Takie N..., o którym mówisz musiałoby się komunikwac z jakimś N.. z Centralnego i raczej nie z N33 a raczej z tą, która jedzie bezpośrednio z Centrum (N37).
Pamiętajmy, że gminom podwarszawskim zależało na nocnych, które dowiozą do Centrum miasta.
Para N33/N83 to od początku dwa osobne potworki, które powinny istnieć niezależnie od siebie. Jestem częstym gościem N83 i zwiedzanie Sielc i Dolnego Mokotowa w drodze do Piaseczna nie należy do najwygodnieszych.
Pamiętajmy, że gminom podwarszawskim zależało na nocnych, które dowiozą do Centrum miasta.
Para N33/N83 to od początku dwa osobne potworki, które powinny istnieć niezależnie od siebie. Jestem częstym gościem N83 i zwiedzanie Sielc i Dolnego Mokotowa w drodze do Piaseczna nie należy do najwygodnieszych.
Noc z 16 na 17.01 będzie ostatnim (tymczasowo?) dniem kursowania linii N66. Kursowanie linii zostanie zawieszone.
-
stołecznynocnik
Była już taka plotka w listopadzie.. skąd taką informacje macie?
Operacja się udała, pacjent zmarł.
Insider trading.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
bartoni722
Można obstawiać czy przy czasie przejazdu 21+24 zetną N16 do obiegu godzinnego czy jednak się ulitują 
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Na giełdzie, ale musisz uważać na KNF.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
N52 już od dawna zawieszone, a były to raptem 2 kursy i tylko w noce pt/sb i sb/nd. 
Mam wrażenie, że N52 już nie wróci. Od tego czasu Ożarów uruchomił własne linie lokalne, w dodatku z porozumieniem z innymi gminami, więc musieliby teraz bardzo nadwyrężyć swój budżet żeby płacić ZTM za weekendową linię, którą mało kto jeździł.