Tramwaje Hyundai Rotem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
niekoniecznie wagony były jedynym towarem do Gdyni.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A stał w porcie czy na redzie? Za stanie na redzie się płaci?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Stał w porcie ze 3 dni. Nie wiem jak z tym ładunkiem, ale jak sprowadzaliśmy gaz to kilkanaście tysięcy USD za dzień się płaciło. Płaci się za wagony stojące do rozładunku, płaci się za stojące statki, których nie możesz rozładować. Choć pewnie Hyundai sobie to dobrze wynegocjował.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Żeby statek stał w porcie zamiast organizować plac postojowy dla 2 tramwajów? Przypuszczam, że wątpię - raczej wyładowywano co innego.
Gaz to pewnie większy i droższy ładunek i statek.
Gaz to pewnie większy i droższy ładunek i statek.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Zależy, na terminal GasPolu w gdańsku wpływają statki z 2 000t gazu ze Szwecji i z 20 000 z USA. I potrafią to wszystko wyładować w ciągu 24h, bo później kasa.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Wygląda na to, że DTP się odbędzie. Ramowo nawet lokalizacje są uzgodnione.michael112 pisze: ↑24 cze 2021, 10:14Może w takim razie na DTP ludziom pokażą. O ile DTP w tym roku w ogóle się odbędzie.
Statkiem przypłynęły różne rzeczy, a tramwaje były na jednym z dolnych pokładów. Stąd musiały poczekać na udrożnienie dla nich miejsca po wypakowaniu górnego pokładu.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
W internecie pojawiły się zdjęcia 4202 w trakcie transportu do Warszawy. Zestaw "nocuje" obecnie na DK7 w okolicy Napierek.
A 4201 jest w .....
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Myślałem że przez A1 będą jechać a nie przez budowę na S7.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Też byłem w szoku jak się dowiedziałem, że GDDKiA uzgodniła im rozoraną S7.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Może liczyli w Gdace na mały sabotaż i znowu ogłosili by sukces że tramwaje Narodowe były by lepsze.
Raczej chodzi o duży ruch na A1 i A2 przez urlopowiczów stąd taka a nie inna decyzja. Grunt by cało dotarły.
Raczej chodzi o duży ruch na A1 i A2 przez urlopowiczów stąd taka a nie inna decyzja. Grunt by cało dotarły.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Paradoksalnie jazda po S7 jest dla nich bardziej niebezpieczna. Nie dość, że to plac budowy, to jeszcze cała masa wąskich i krętych dróg lokalnych i rond.
I jak, dojechały na Młynarską?