Tramwaje Hyundai Rotem
Tak, chociaż chyba tylko jedna sztuka dojechała. Teraz można oczekiwać na transport między zajezdniami i ustawiać się na trasie z aparatami
Będzie o tyle ciekawie, bo podejrzewam, że będzie ciągnięty przez Konstala skoro nie ma jeszcze dopuszczenia do ruchu.

Albo unimoga.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Na razie Hyundaie będą chyba stacjonowały na Woli bo na jej terenie Hyundai postawił swoje kontenery.
Pod warunkiem, że będziesz wiedział kiedy. Ta informacja jest mocno strzeżona i będzie to najmniej oczekiwany moment.
Na czas jazd homologacyjnych na R4.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Widziałem zdjęcie kontenerów i wydawało mi się, że to na Woli. Dzięki za poprawienie mnie.
-
Stary Pingwin
Naprawdę myślisz, że da się ukryć przejazd ogromnej, żółtej gąsiennicy przez miasto? W obstawie dźwigów pogotowia, sieciowców i radiowozów na bombach?
miłośnik 13N
Oj, nocą wszystko można zrobić. Chodzi, aby się nie ryplo o którą noc chodzi
Choć robienie wielkiej tajemnicy z przejazdu tramwaju przez miasto jest mało poważne.
Tak, da się. Robiłem takie numery. Kwestia pory dnia i organizacji.Stary Pingwin pisze: ↑28 cze 2021, 11:15Naprawdę myślisz, że da się ukryć przejazd ogromnej, żółtej gąsiennicy przez miasto? W obstawie dźwigów pogotowia, sieciowców i radiowozów na bombach?
Całą zajezdnie Wola zwiedziłem i Hultaja nie ma... może jakieś próby? Lub dobrze go schowali.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
-
Stary Pingwin
....na zajezdni Annopol.
miłośnik 13N
Jest na R4 - pisałem, że da się przewieźć przez miasto wagon niepostrzeżenie.
Ale mi robienie tajemnicy. Przewóz wagonu w tajemnicy przed wszystkimi. Czego się niby TW boi? Bo to takie zachowanie dziecka 5 letniego...
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
"Przygadal kocioł garnkowi "
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tylko po co?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow