Jeśli będzie lepiej widoczny to dobrze. Dzięki temu ktoś to sprzątnie. Najgorsze w obecnej tapicerce jest to, że chłonie wszystko jak gąbka.
Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Pomysł świetny, chociaż na warszawskie warunki i zupełny brak higieny części pasażerów jeszcze lepsze byłyby zupełnie plastikowe, takie jak kiedyś były w tramwajach. Ten welur z gąbką błyskawicznie chłonie brud, ostatnio trafiłem na lepiące się siedzenie w całkiem jeszcze nowym elektrycznym solarisie na 175.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Proponuje zgłaszać na 19115, całkiem szybko się zgłoszeniami zajmują.kocur pisze: ↑19 paź 2021, 9:15Pomysł świetny, chociaż na warszawskie warunki i zupełny brak higieny części pasażerów jeszcze lepsze byłyby zupełnie plastikowe, takie jak kiedyś były w tramwajach. Ten welur z gąbką błyskawicznie chłonie brud, ostatnio trafiłem na lepiące się siedzenie w całkiem jeszcze nowym elektrycznym solarisie na 175.
A jeszcze pytanie od mojej mamy. Czy te siedzenia w zimę nie będą zimne. Co wbrew pozorom dla kobiet jest bardzo ważne. Obecne siedzenia pod tym względem są bardzo przyjemne. A moja mama pamięta z Ikarusów, że czasami aż bała się siadać by sobie pęcherza nie przeziębić.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
w Ikarusach nie było ogrzewania w sekcji B. Derma jest na pewno cieplejsza, niż plastik.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Było, dopóki zamawiano ogrzewanie powietrzem, a nie z cieczy.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No to już Kajo musiałby wyjaśnić, gdzie marzła jego Mama. No ale w Berlietach też była derma a na marźnięcie tamże nie pisał...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
I po co było robić taką pompę kilka lat temu z nową Warszawską tapicerką. Obecne władze Warszawy lubą psuć dobre rozwiązania i wydaje pieniądze na gów....no zamiast rozwiązywać konkretne problemy. Chore ambicje.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Obecne rozwiązanie wcale nie jest dobre. Słusznie, że to chcą zmienić.
A fotele w tramwajach i tak sa odnawiane przy NG.
A fotele w tramwajach i tak sa odnawiane przy NG.
Jeśli w wozie działa ogrzewanie, to derma nie jest zimna. Gorsze są fotele w Delfinach zrobione z blachy obitej kawałkiem warszawskiej tapicerki bez odrobiny gąbki.kajo pisze: ↑19 paź 2021, 9:24Proponuje zgłaszać na 19115, całkiem szybko się zgłoszeniami zajmują.kocur pisze: ↑19 paź 2021, 9:15Pomysł świetny, chociaż na warszawskie warunki i zupełny brak higieny części pasażerów jeszcze lepsze byłyby zupełnie plastikowe, takie jak kiedyś były w tramwajach. Ten welur z gąbką błyskawicznie chłonie brud, ostatnio trafiłem na lepiące się siedzenie w całkiem jeszcze nowym elektrycznym solarisie na 175.
A jeszcze pytanie od mojej mamy. Czy te siedzenia w zimę nie będą zimne. Co wbrew pozorom dla kobiet jest bardzo ważne. Obecne siedzenia pod tym względem są bardzo przyjemne. A moja mama pamięta z Ikarusów, że czasami aż bała się siadać by sobie pęcherza nie przeziębić.
Świat się zmienia, życie się zmienia.*
Coś, co kiedyś było fajerwerkiem i było odbierane jako super albo nie przeżyło próby czasu, albo źle się zestarzało, albo milion innych argumentów.
Takie jest życie.
*-a kto stoi w miejscu, ten się cofa.
A i na tej dermie można by się pokusić o wygrawerowanie (wypalenie) jakichś symboli.
Zdecydowanie tak - oby do tego doszło.
Tak, wzorki powinny zostać te same.
Ciekawe w sumie, jak ten test się skończy i czy będą jakieś istotne różnice.
Ciekawe w sumie, jak ten test się skończy i czy będą jakieś istotne różnice.
ŁK