Komunikacja miejska na Pradze Południe
Moderator: Wiliam
A możesz coś więc więcej napisać o tej przebitce, bo nie śledziłem tego tematu? Co, kiedy itp.?
170 jest w miarę naturalne na podmiankę ze 135.pawcio pisze:Oberka po Nowej Pradze jako takiego bym nie hejtował, bo trochę lokalnych relacji można tam złapać. Choć oczywiście nie musi go kręcić 135 z głębokiej Pragi-Południe. Choć z drugiej strony - nic lepszego na zastępstwo w okolicy nie widzę.
ŁK
Przedłużenie Żupniczej od Chodakowskiej do samej pętli. Kiedyś tam, bo to robota dla dewelopera.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
A no właśnie z tą Żupniczą to jednak nie wiem co, tak teraz patrzę, że nie ma na ten temat żadnej informacji, chociaż wydawałoby się to zupełnie oczywiste w perspektywie budowy nowego ronda na skrzyżowaniu Chodakowskiej i Żupniczej właśnie. Zapomniałem, że żyję w Kambodży, gdzie nie powstaje infrastruktura.
Dzięki za informację. Czyli na radzie to tzw. pieśń przyszłości.
Jak się ma nowe 311 na Kamionku? Czy z Podskarbińskiej do UD maszerują tłumy zdezorientowanych mieszkańców?