Tramwaje Hyundai Rotem
Testy odbiorcze pierwszego egzemplarza po trasie niezawodności. 4201+4202 też tak miały.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
4204 podczas jazdy... skrzypi (nie na łukach, tylko na prostym odcinku). To normalne? Mam film z dźwiękiem jakby co 
- ZielonyJamnik
Raczej nie, bodajże ostatnio w #4202 też to słyszałem
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
4227 jak przyhamował z prędkości 5 km/h niemal w miejscu, to wszyscy polecieli do przodu, nawet siedzący. Na każdym przystanku było poza tym dohamowywanie jak kiedyś w parówkach, gdzie te hamulce szynowe spadały. To normalne jest?
ŁK
Podobno Hyundaie wymagają istotnie odmiennej techniki operowania joystickiem niż pesy. Styl pesowy w Hyundaiu kończy się tak jak miałeś okazję odczuć.
-
Stary Pingwin
Nie widziałem Hultaja na Bródnie. Czy nie powinny testować dojazdu do macierzystej zajezdni na Annopolu?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A właściwie skąd przekonanie, że wagony, których większość przeznaczona jest do obsługi tras na Tarchomin, Kasprzaka i do Wilanowa będą zbazowane na Annopolu?Stary Pingwin pisze: ↑01 paź 2022, 12:01Nie widziałem Hultaja na Bródnie. Czy nie powinny testować dojazdu do macierzystej zajezdni na Annopolu?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Bo tak w mediach piszą
Większość załogi TW myśli, że na Annopolu będą wszystkie Hultaje 
-
Stary Pingwin
Było to oficjalnie stwierdzone- budujemy zajezdnię, która będzie domem dla NOWYCH tramwajów.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
To znaczy, że nie będzie tam 105tek. Jazzy to też w jakimś sensie nowe tramwaje.Stary Pingwin pisze: ↑02 paź 2022, 9:16Było to oficjalnie stwierdzone- budujemy zajezdnię, która będzie domem dla NOWYCH tramwajów.
Przynajmniej Pawcio tak tu kiedyś pisał, że na Annopolu może nie być w ogóle Hyundaiów. Jak coś źle zacytowałem, to proszę mnie poprawić.
Czy budowa zajezdni Annopol oznacza zamknięcie jednej z dotychczasowych?Stary Pingwin pisze: ↑02 paź 2022, 9:16Było to oficjalnie stwierdzone- budujemy zajezdnię, która będzie domem dla NOWYCH tramwajów.
-
Stary Pingwin
Ostatnią zamkniętą zajezdnią, która nie miała następcy, był chyba Solec.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie. Miejsc na zajezdniach od dawna brakuje.wincenty pisze: ↑02 paź 2022, 11:23Czy budowa zajezdni Annopol oznacza zamknięcie jednej z dotychczasowych?Stary Pingwin pisze: ↑02 paź 2022, 9:16Było to oficjalnie stwierdzone- budujemy zajezdnię, która będzie domem dla NOWYCH tramwajów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Najprędzej może mnie poprawić rzeczywistość. Cholera wie, co się przez półtora roku wydarzy.fraktal pisze: ↑02 paź 2022, 9:32To znaczy, że nie będzie tam 105tek. Jazzy to też w jakimś sensie nowe tramwaje.Stary Pingwin pisze: ↑02 paź 2022, 9:16Było to oficjalnie stwierdzone- budujemy zajezdnię, która będzie domem dla NOWYCH tramwajów.No i Swingi również
Przynajmniej Pawcio tak tu kiedyś pisał, że na Annopolu może nie być w ogóle Hyundaiów. Jak coś źle zacytowałem, to proszę mnie poprawić.![]()