Zmiany od grudnia 2022
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Kurde , nie szukałem forum branży aptekarskiej...
No właśnie w tym rzecz, że to nie jest tak, że dodatek 03 stał się całką 3, tylko jest nowy rozkład z nową strukturą, gdzie stare brygady z nowymi nie mają w zasadzie nic wspólnego.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A to fakt że brygady zupełnie inaczej kursują, co nie zmienia faktu że pojawila się brygada nr 3, zamiast 03.
Wygląda na to że nocna brygada 227 przeszła z Ostrobramskiej na Stalową.
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
W zamian Ostra wzięła brygadę 191
610 Os. Górczewska - Dw. Wschodni (Lubelska).
Linię obsługuje zakład "Redutowa" i "Stalowa".
Linię obsługuje zakład "Redutowa" i "Stalowa".
516 dołącza do linii, które w Wigilię po 14 nie kursują oraz w Boże Narodzenie, Nowy Rok i Wielkanoc.
Tymczasem po 16 na poważnie zaczęły się święta. Ulice zaczęły robić się puste, 523 odstawało przyspieszenie przy Pomniku Lotnika, wiec na mieście widać były tabuny kompletnie pustych autobusów. Szczytem było punktualne 136 chwile po 17:30. No może oprócz 187 (-28, choć za nim jechał już następny).
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nawet w Biedzie od razu kasę wolną znalazłem, nie wiem co to będzie jutro rano.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wiadomo co będzie na solo w Święta?
W tramwajach? Żadnych fajerwerków. Tylko dwa wolskie 134N na skróconym 78.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Czy ja wiem. 122 przed 18 jeszcze jeździło stadami. W stronę Górczewskiej było w miarę ok, ale na Gwiaździstą jeden odjeżdżał z Sadów, a następny był na Wrocławskiej.Łukasz pisze: ↑23 gru 2022, 19:11Tymczasem po 16 na poważnie zaczęły się święta. Ulice zaczęły robić się puste, 523 odstawało przyspieszenie przy Pomniku Lotnika, wiec na mieście widać były tabuny kompletnie pustych autobusów. Szczytem było punktualne 136 chwile po 17:30. No może oprócz 187 (-28, choć za nim jechał już następny).
Nie, w autobusach... 138 czy cuś...
Dlaczego dzisiaj i w święta na 154 o 22 z Pralki jest dodatkowy kurs w połowie taktu o 22:28? O 20 jest zejście do pół godziny, a potem nagle o 22 częstotliwość wzrasta do 15.
A z kolei na Dw. Zachodnim jest 40-minutowa dziura między 20.43 a 22.23. Może to jakiś błąd przy wrzucaniu rozkładów na stronę.
- fik
- Naczelne Chamidło
Nie wiem, ale w normalne niedziele wielu liniom obsługującym dworce kolejowe przydałoby się zagęszczenie w godzinach 20-0.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories