Colony pisze:Pytanie czy jest potrzebna.
Co pojedzie nowym odcinkiem SzaserĂłw?
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja bym raczej się spytał, czy na starej końcówce do Olszynki była większa frekwencja. Przypuszczam, że wątpię... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Całkiem może nie. Zawsze jest kierowca.dzidek pisze:podobno wieczorami autobusy 188 jeżdżą całkiem puste na nowym odcinku trasy.
Z przykrością stwierdzam, że rano - w stronę Wiatracznej - też jest słabiutko.8205 pisze:[...] jeżdżą, zwłaszcza z Szaserów w kierunku Chłopickiego. W kierunku pętli Szaserów jak nieraz jeździłem to jechało jeszcze kilka osób do Podolskiej i Hetmańskiej. Ja mam na myśli ostatni Kleszczowy dodatek, o 18:58 z Szaserów który odjeżdża. Później nie wiem jak jest.
Nie była. Pies jest pogrzebany gdzie indziej. Na skutek różnorakiego przebiegu tras linii krańcujących na Olszynce akcenty pasażerskie rozkładają się równomiernie, co przy średniej wielkości osiedla powoduje rozproszenie potoków i wrażenie przeciętnego wykorzystania.Bastian pisze:Ja bym raczej się spytał, czy na starej końcówce do Olszynki była większa frekwencja.
Powiało sofistamiBastian pisze:Przypuszczam, że wątpię...
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Dzisiaj słyszałem rozmowe dwóch kierowców na 188 z R11. Narzekali na tą nową pętle na Szaserów. Jeden mówił że dawniej to można było sobie coś kupić np. w sklepiku na Chłopickiego a teraz nie ma gdzie, bo tam nawet kiosku nie ma. Według mnie to powinno się coś zrobić z tym 188; albo wyremontować ul. Szaserów dalej i podciągnąć gdzieś na Gocławek czy gdzieś albo wycofać i dać np. na Dw. Wschodni (zamiast np. 115). Nie wiem. Jak macie jakieś pomysły to prosze.
MZA R-4 "STALOWA"
Żeby kierowca kupił sobie batonika, trzeba szybko wyremontować dalej Szaserów?8205 pisze:albo wyremontować ul. Szaserów dalej
Oczywiście ważna jest toaleta, ale sklepik już mniej. Może sobie z domu wziąć jedzenie i picie. Zresztą pewnie za niedługo w okolicy pętli powstanie jakiś kiosk.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- R-9 Chełmska