Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Dobra, już znalazłem porozumienie międzygminne pomiędzy m.st. Warszawa a gminą Lesznowola i faktycznie jest to 80:20. To było łatwiejsze niż sądziłem xd
Jak najlepiej dojechać z lotniska w Modlinie do Warszawy w porze wieczornej, ok. 22?
Pozdrawiam
Ok, dzięki za info.
Pozdrawiam
Ale pamiętajmy, że po 22:10 i 23:10 są jeszcze ostatnie pociągi lotniskowe RL
Tam jeżdżą jakieś busy/autobusy regularnie, co 40 minut chyba, ale zapomniałem nazwy.
ŁK
Ok, dzięki za wszystkie informacje. Jeszcze to sobie w wolnej chwili posprawdzam.
Pozdrawiam
Jeszcze jedna opcja to taksówka do stacji w Nowym Dworze, tam któreś IC jeszcze koło 23 są.
ŁK
Tak mi się wydawało, ale po stronie zwątpiłem. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia, będąc ostatni raz tamJelcz4755 pisze:Contbus. Na ich stronie jest inny rozkład, natomiast pamiętam, że jeszcze niedawno widziałem w miarę regularne połączenia pod Mariott, więc radzę do nich zadzwonić.
ŁK
-
Stary Pingwin
Ciekawość, ile kosztuje dociągniecie torów kolejowych do lotniska w Modlinie?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Tor to tam jest nawet, tylko lekko stary. Mówi się o tej bocznicy od początku istnienia Modlina.Stary Pingwin pisze:Ciekawość, ile kosztuje dociągniecie torów kolejowych do lotniska w Modlinie?
Tylko czy tam jest potok na pociąg i czy jest to w ogóle ekonomicznie uzasadnione - tego nie wiem. Patrząc na siatkę połączeń, to jest jakieś pewnie 200 pasażerów samolotów na godzinę, czyli łącznie z samochodami potok bardziej na autobus
ŁK
-
Stary Pingwin
Tak, lotnisko w Radomiu jest bardziej ekonomicznie uzasadnione.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Tam też nie ma pociąguStary Pingwin pisze:Tak, lotnisko w Radomiu jest bardziej ekonomicznie uzasadnione.
ŁK