186/414 i przesiadka w 110 przy Parku Kaskada/Metro Marymont
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
185 - najlepsza linia w mieście!
414 odpada bo jedzie górą. 186 się boję bo już kiedyś przestałem całe popołudnie bo był wypadek przy Potoku. Jakaś inna propozycja?
To już chyba tylko 27 i spacery po węźle przesiadkowym Marymont.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
A z Elekcyjnej 184+110 będzie tak bardzo ryzykowne? Na to bym stawiał, w wakacje chyba tak nie obrywa.
Wysłane z mojego CPH1941 przy użyciu Tapatalka
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Przetestuję obydwa rozwiązania i zobaczę, które lepsze.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przypominam o zamknięciu Wólczyńskiej przy Aspekcie. Ja bym jechał tak, żeby dojechać tramwajem do Bogusławskiego lub Popiela, bo wtedy łapie się też 210. Nawet M2 + 26 z Bemowa.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
RZS i Księcia Janusza nie. Ale muszę popatrzeć jak na 184 wpływa tramwaj na Kasprzaka.bartoni722 pisze: ↑13 lip 2023, 20:56A z Elekcyjnej 184+110 będzie tak bardzo ryzykowne? Na to bym stawiał, w wakacje chyba tak nie obrywa.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ach, no tak.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Czy 136 Ostroroga w godzinach szczytu (16-17) ma duże opóźnienia w okolicach Racjonalizacji, Pozytywnego Mokotowa itp. Jak to teraz wygląda
Pozdrawiam
Wakacje są - to raczej akceptowalne.rudy pisze:Czy 136 Ostroroga w godzinach szczytu (16-17) ma duże opóźnienia w okolicach Racjonalizacji, Pozytywnego Mokotowa itp. Jak to teraz wygląda
ŁK
Akurat w piątek musiałem skorzystać i 136 miało tylko 3 minuty opóźnienia na przystanku Konstruktorska.
Pozdrawiam
Poniedziałki i piątki są zwykle bezproblemowe nawet poza wakacjami. Najgorzej jest imo we wtorki i czwartki.rudy pisze:Akurat w piątek musiałem skorzystać i 136 miało tylko 3 minuty opóźnienia na przystanku Konstruktorska.
ŁK
-
- Kontakt:
Dokładnie, w piątek 136 przejeżdża przez Mordor gładziutko.
Będę miał jeszcze okazję jechać w środku tygodnia, to zobaczę, jak będzie, i dam znać.
Pozdrawiam