Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
San Francisco i cześć Islandii to nawet leżą na jednej płycie tektonicznej.
Ale Brazylia trochę ponad 8000 to już prawie to samo.
Lot Legii miał 6400 km jak powiedział trener.
Z Keflaviku do Radomia jest ze 2000 km.
Lot Legii miał 6400 km jak powiedział trener.
Z Keflaviku do Radomia jest ze 2000 km.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Na TVP Sport nadają jakieś pasmo religijne teraz, bo trwa obrona Częstochowy
- vernalisadonis
Na szczęście awansowali i grają dalej. Co więcej mają już przynajmniej zapewnioną Ligę Konferencji
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
- fik
- Naczelne Chamidło
Raków jest sponsorowany przez jakiegoś dentystę?
Cypryjczycy na papierze wydają się do przejścia, choć wbicie jedenastu bramek BATE trochę mnie wybija z tego przekonania i każe podejrzewać, że w przeciwieństwie do mistrza Polski, w Arisie grają jacyś napastnicy.
Cypryjczycy na papierze wydają się do przejścia, choć wbicie jedenastu bramek BATE trochę mnie wybija z tego przekonania i każe podejrzewać, że w przeciwieństwie do mistrza Polski, w Arisie grają jacyś napastnicy.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Może i grają napastnicy. Pytanie czy grają także obrońcy, skoro w międzyczasie tych jedenastu dostali pięć.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Szacun dla Rakowa za zdjęcie klątwy Karabachu, który przez lata był nie do przejścia dla polskich drużyn (Legia, Lech, Piast, Wisła).
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Raczej przez jakąś azjatycka izbę turystyczną, bo drugą rundę z rzędu europucharów mają azjatycką drużynę
fik pisze:Cypryjczycy na papierze wydają się do przejścia, choć wbicie jedenastu bramek BATE trochę mnie wybija z tego przekonania i każe podejrzewać, że w przeciwieństwie do mistrza Polski, w Arisie grają jacyś napastnicy.
Mariusz Stępiński, którego dotychczasowa kariera jakoś nie powala.
KÍ Klaksvík w karnych pokonało wczoraj BK Häcken. Ciekawe czy przejdą do ostatniej rundy, bo w III mają mistrza Norwegii, Molde FK, które to miało nieco problemów z przejściem niżej notowanego mistrza Finlandii, Helsingin JK.
Pogoń przejdzie, później Gent czy Genk i wypad.
Do Warszawy przybyła Orda i może być różnie.
Raków też ma cięzko dalej.
Je....ju o czym ja piszę, ale się czasy zmieniły.
Do Warszawy przybyła Orda i może być różnie.
Raków też ma cięzko dalej.
Je....ju o czym ja piszę, ale się czasy zmieniły.
Nie ma klucza geograficznego. Po prostu w pierwszych rundach drużyn z krajów azjatyckich jest sporo. One w Q1 są w stanie ograć San Marino, więc są do wzięcia dla naszych w Q2.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- fik
- Naczelne Chamidło
UEFA tworzy podgrupy w losowaniach poszczególnych faz kwalifikacyjnych tak, aby uniknąć potencjalnie bardzo dużych odległości do pokonania (plus potencjalnych problemów politycznych). Na szczęście także to potrafią zjebać, więc trafiają się perełki w stylu pojedynku mistrza Gibraltaru z mistrzem Azerbejdżanu 
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Ja to mam teorię, dla niektórych mega kontrowersyjną, że kluby cypryjskie, izraelskie, gruzińskie, armieńskie i azerskie to powinny grać w rozgrywkach AFC, to samo ich reprezentacje narodowe.
Armeńskie, kazachskie i azerbejdżańskie tak.