Tramwaje Hyundai Rotem
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co najmniej jeden dodatkowy rodzynek wylądował.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W PL jest komplet 3 x 140N, 19 x 142N. Wozy 142N rok produkcji 2023. W sumie prócz 140N wszystko na Żoliborz. Chyba że znów w podziale namieszali.
Chyba jeszcze nie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Mam informację że jest komplet w PL. Z resztą na swojej stronie mkm101 donosi o dostawie 4015 i 4016.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale nie donosi o dostawach wagonów 4002-14.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Dlaczego tram Hyndai nie ma znaczka na( masce) przodzie wagonu? Euro 2012 się skończyło.
miłośnik 13N
Zmarzłem w tym hyundaiu, albo klima działa (choć okna zaparowane), albo ktoś przestawił ogrzewanie, że przy plus 7 nie działa.
Btw ostre hamowania jeszcze występują (4214)
Btw ostre hamowania jeszcze występują (4214)
ŁK
No to przy padającym deszczu to jest bardzo zimno.
ŁK
-
Czy wóz 4274 to miał jakiegoś poważnego dzwona czy po prostu nie pokazuje go nawigacja 

Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 

Dla zainteresowanych - pod koniec podstrony opisy i zdjęcia wózków wagonów Hyundai