Mimo wszystko nietrudno zauważyć, jeśli lektura tematu jest bardziej niż pobieżna, że niektórzy mają do tematu bardzo osobisty stosunek, a ich forma krytyki przypomina bardziej osobistą wendetę niż merytoryczną dyskusję.
Mapa komunikacji miejskiej
- fik
- Naczelne Chamidło
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
A ja tam wolałbym żeby MC się po prostu zwolniła zamiast robić za parę osób. Może wtedy ktoś "u góry" zobaczyłby że trzeba zacząć ten syf naprawiać.
No dobra, rozmarzyłem się.
No dobra, rozmarzyłem się.
Raczej próbowano by zatrudnić kogoś w jej miejsce, a w razie niepowodzenia zwalono by obowiązki dotyczące jej stanowiska na osobę zatrudnioną na podobnym stanowisku. Można wtedy etat zredukować, to się jeszcze populiści ucieszą, że przeciwdziała się rozrostowi stanowisk w administracji.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
primoż pisze: ↑27 wrz 2023, 23:34Raczej próbowano by zatrudnić kogoś w jej miejsce, a w razie niepowodzenia zwalono by obowiązki dotyczące jej stanowiska na osobę zatrudnioną na podobnym stanowisku. Można wtedy etat zredukować, to się jeszcze populiści ucieszą, że przeciwdziała się rozrostowi stanowisk w administracji.
ŁK
Mmmm...AdamKlocusky pisze: ↑28 wrz 2023, 8:34https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2023/09/2 ... o-mlociny/
Coś dla narzekaczy![]()
Jakby tak było, to bym o tym nie pisał. Pierwsze, moje lokalne 225 ma poniżej.
-
Matt Cubis
To jest jakiś błąd w wydruku, bo generalnie jest na pasku ten napis.
Miałem napisać w wiadomości prywatnej, ale dyskusja potoczyła się w takim kierunku, że napiszę ogólnie: zrobiłaś. Służbowo
Przykro mi, że:
- nie umiesz przyjmować krytyki,
- bierzesz do siebie wszelką krytykę.
Miłego dnia!
P.S. Ciekawy wątek Berlina i wskazanie na lokalne przyzwyczajenia. Zawsze myślę o tym, gdy oglądam londyńskie mapki z lokalizacją przystanków lub przebiegiem tras... Te mapy to koszmar
- Bastian
- Sułtan Maroka
Temat przez parę dni obijał się po otchłaniach czyśćcowych, teraz wraca z napomnieniem: nie chcemy tu żadnych przytyków personalnych. Animozje trzymać z dala od Wawkomu!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Spoko, w poprawionym schemacie wciąż nie dojeżdża, ale przynajmniej 35 nie jeździ Puławską