Objazdy i inne okresowe zmiany tras tramwajów - 2023
Moderator: Wiliam
Znaczy się z tego wszystkiego co tutaj piszecie, że 35 na Piaskach to już na stałe?
Masz rację. Przepraszam. Myślałem że częstsze kursy były na całej trasie.
Czy skrócenie kawałka 33 też jest spowodowane tym, że za rok ma być tramwaj do Wilanowa? Duży kłopot jest między Piaskami, a al. Reymonta. Bo jak wysiądę z tramwaju, a chcę jechać dalej to muszę czekać na kolejne 33, jechać 28 albo iść do 114. A powinno się poprawić ofertę tramwajową rezygnując tam gdzie można z autobusu.
Skrócone 33 to uzupełnione po latach taktowanie wykastrowane przy okazji reformy 4-8.
Na moje, to 35 spokojnie mogłoby jeździć na Bemowo teraz i po Wilanowie, no ale nie ja tu decyduję.
Na moje, to 35 spokojnie mogłoby jeździć na Bemowo teraz i po Wilanowie, no ale nie ja tu decyduję.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A nie będzie jazgotu, jak Jazzy na 35 będą zawracały na Piaskach? 
Może już szyny wyszlifowali? 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ja tam nie wnikam jakie upodobania mają pracownicy TW odpowiedzialni za utrzymanie torowisk 
Na łukach pętli są smarownice i jest raczej w porządku. Został łuk wjazdowy od strony północno-zachodniej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Podczas, gdy na Stalowej będą 20 i 23 to obydwie linie odjadą z jednego toru, czy 20 pojedzie torem technicznym?
-
gfedorynski
Piaski to chyba nie potrzebują silnego 35. Za to Wilanów i Dolny Mokotów mogą tego potrzebować.
Zerwana sieć na Prostej załatwiła tramwaje na Towarowej i Chałubińskiego (kier. Mokotów).
https://www.wtp.waw.pl/utrudnienia/2023 ... inii-10-4/
https://www.wtp.waw.pl/utrudnienia/2023 ... inii-10-4/
Skoro 35 ma kończyć na Stawkach po skręcie z Andersa to co dojedzie do JP II ?
tatra
Silnego 35...