Wyorano dotychczasowe programy i wrzucono kolejne działające od czapy.
Tarchomin i Nowodwory (III)
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
To w takim razie jest to wina ZTM (bo ma sygnalizację, jaką kupił), czy BZRD, bo wrzucono program od czapy?
-
Nie jest tak tragicznie, jak niektórzy w zakładzie opowiadali. Trochę gorzej, niż kiedyś- wiadomo, jest kompletne skrzyżowanie i wyjazd z pętli przez ulicę pod ruchem.
miłośnik 13N
Po prostu dobrze trafiłeś. Wyjazd z pętli powinien być bieżący od żądania, a jest losowy - raz 10 sekund, innym razem 90 sekund. Przystanek Winnica - albo od razu, albo 30-40 sekund w plecy, tak samo Grzymalitów. Ponieważ wygląda, że obecnie sterownik na Grzymalitów nie podaje sygnału na przecinkę, to jak nie wzbudza wóz z naprzeciwka - tramwaj jest rejestrowany pętlą i trzeba zwolnić, żeby dostać pionową. Było dobrze, ale trzeba było to skopać. Dalej jedziesz już na priorytecie.Stary Pingwin pisze: ↑22 sty 2024, 22:00Nie jest tak tragicznie, jak niektórzy w zakładzie opowiadali. Trochę gorzej, niż kiedyś- wiadomo, jest kompletne skrzyżowanie i wyjazd z pętli przez ulicę pod ruchem.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
Wyjazd z pętli może trwać 90 sekund? Jak to ma się do rozkładowego czasu- w tej samej minucie ruszenie z pętli i pierwszego przystanku? Ma to sens na Gocławku i Banacha, na Winnicy niekoniecznie.
miłośnik 13N
Już pisałem, że jest to zgłoszone do zmiany.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem