O stronach ZTM MZA i TW
kmkm.waw.pl/ogloszenia/2024/trasa-wz-lazienkowska – kolejno 2600, 3873, 5715 i 5299.
Nikt nie zapomniał. Rozkładu nie ma z powodu, który wymieniałeś wyżej – ograniczenia w oprogramowaniu.AdamKlocusky pisze: ↑20 lip 2024, 22:25A rozkładu Ł-ki na stronie jak nie było, tak nie ma... Ktoś zapomniał zaciągnąć dane na stronę z FTPa.
Że już jest maksymalna ilość linii w sieci ZTM, którą jest w stanie przyjąć oprogramowanie? Chyba faktycznie czas na marszrutyzację 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To jak sobie z tym radzą w Londynie?
Linii 670, autobusów 8 776 czyli brygad lekko licząc z 7 jak nie 8 tysięcy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W Londynie autobusy jeżdżą lewą stroną. Może oprogramowanie wykazuje większą tolerancję na ruch lewostronny? 
Może nie muszą używać busmana.Glonojad pisze:To jak sobie z tym radzą w Londynie?Linii 670, autobusów 8 776 czyli brygad lekko licząc z 7 jak nie 8 tysięcy.
ŁK
Brak polskich znaków diakrytycznych w numeracji linii na pewno anglikom bardzo ułatwia sprawę
Może i od DOS-a też już odeszli...
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Od Pascala też już odeszli
O czym my piszemy, skoro warszawski ZTM jeszcze opiera się na ćwierćwiecznym programie-samoróbce w postaci Tadziomana 
Jeszcze chwila, jeszcze odrobinka cierpliwości. Dni Tadziomana naprawdę wydają się być policzone i liczba ta nie jest wysoka.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Słyszałem to już 15 lat temu xD
A teraz nie tylko słychać rozmowy ale też się coś dzieje. I to sporo. Nie dam sobie oczywiście nawet paznokcia uciąć za to, czy obecny całkiem blisko termin nie zostanie przesunięty oraz jak duże będą perturbacje na przełączeniu ale jesteśmy już naprawdę blisko.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Tadzioman trafi do muzeum informatyki? Może kod źródłowy będzie w ramach open source?
Zmienią się tabliczki rozkładowe? Bo na obecnych rozkład jest dość czytelny jednak.
O trasę zjazdów nawet nie będę pytał, bo po 20 latach straciłem nadzieję.
O trasę zjazdów nawet nie będę pytał, bo po 20 latach straciłem nadzieję.
Już chyba nie kompilują go, wystarczy sam DOS
ŁK