Prawa autorskie wygasają bodaj po 70 latach od śmierci autora. Jeszcze poczekasz.
O stronach ZTM MZA i TW
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Prędzej umrę, niż się doczekam. Myślałem, że autor przekazał prawa zarządowi, ale ok.
Czy kres życia tego programu ma związek z tym, że na FTP wrzucono testowe pliki GTFS z poniższym komunikatem?
UWAGA!
Od 5 sierpnia 2024 roku dane rozkładowe publikowane będą w nowym formacie.
Rozkłady jazdy udostępniane będą publicznie w postaci plików GTFS. Dane w dotychczasowym formacie udostępniane będą do 18 sierpnia br.
Próbne pliki GTFS udostępniane są na serwerze FTP rozklady.ztm.waw.pl w katalogu /GTFS-TEST.
Może przez ten czas uda się otworzyć Muzeum Wawkomu. Akurat umieści się Tadziomana obok Twoich trzech telefonów
Oho! Pierwsza jaskółka wychynęła z gniazda.karmat pisze: ↑23 lip 2024, 21:23
Czy kres życia tego programu ma związek z tym, że na FTP wrzucono testowe pliki GTFS z poniższym komunikatem?UWAGA!
Od 5 sierpnia 2024 roku dane rozkładowe publikowane będą w nowym formacie.
Rozkłady jazdy udostępniane będą publicznie w postaci plików GTFS. Dane w dotychczasowym formacie udostępniane będą do 18 sierpnia br.
Próbne pliki GTFS udostępniane są na serwerze FTP rozklady.ztm.waw.pl w katalogu /GTFS-TEST.
PRZYSZEDŁEM WAM Z POMOCĄ. NIE MUSICIE DZIĘKOWAĆ.
-
Matt Cubis
107 robi szybki teleport na ONZ wedlug mapki.
https://www.wtp.waw.pl/newsy/2024/07/26 ... -bankowym/

https://www.wtp.waw.pl/newsy/2024/07/26 ... -bankowym/

Oba = pa tera!
Ciekawe, że „zakończone”, bo dalej są objazdy.
W ogóle nikt nie skumał, że Konstruktorska jest jednokierunkowa, więc 118 musi do Domaniewskiej. 136 też jeździ jak chce (czyli też sobie jeździ do Domaniewskiej).
Ciekawe, że „zakończone”, bo dalej są objazdy.
W ogóle nikt nie skumał, że Konstruktorska jest jednokierunkowa, więc 118 musi do Domaniewskiej. 136 też jeździ jak chce (czyli też sobie jeździ do Domaniewskiej).
ŁK
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Mamy 17 sierpnia, dzień przed teoretycznym zakończeniem publikowania plików rozkładowych w dotychczasowym formacie. Tymczasem:
- nie ma paczki GTFS na 14-20 sierpnia 2024,
- paczki rozkładowe w dotychczasowym formacie mamy do 19 sierpnia włącznie.
Na pewno było przesunięcie terminów publikacji o tydzień. A co dalej to się jeszcze okaże.
Nie nazywajmy tego nawet testami.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A czym?
ŁK