Wyświetlacze
Tylko dlaczego pozwalamy niekompetentnym ludziom psuć jej wizerunek...?
To prawie jak w Łodzi
Chojny Kurczaki
Bo w ZTM siedzi rodzina która krzywdy nie da sobie zrobić a głównej dyrekcji wisi to co robi dół. Stąd brak odpowiedzialności za głupie lub złe pomysły.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
Do tej pory było dobrze, komu to przeszkadzało. Czy zmiana była konieczna?pawcio pisze: ↑13 wrz 2024, 5:48Niestety obowiązuje "rozwietka bojom", bo nad całym tym procesem wisi katastrofa "Tadzioman padł - nie mamy niczego", a szaleńcze tempo wynika z tego, że ten proces jest po prostu spóźniony o jakieś 10 lat.
Kwestia tego, czy stosować wersaliki wszędzie, czy gdzieniegdzie i ewentualnie gdzie, to efekt uboczny tego procesu wywołany przez dziurę w systemie. Ale to jednak odrębny temat w stosunku do ewidentnych błędów w interpretacji (lub kompletności) danych.
PS. Te literki absolutnie nie zmieniają tego, że mamy najlepsza komunikację w Polsce.
Ktoś odpowie za ten burdel, raczej nie.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
Wiem, w końcu dwa razy brałem udział w szopce pt. rekrutacja do ZTM. Można przymykać oczy na błędy w komunikatach czy idiotyczne nazwy w linkach do nich, ale tutaj rozwalono informację pasażerską która jednak powinna być pod szczególną ochroną. Zresztą od lat były z nią cyrki. O właściwe dopiski o kursach skróconych też były lata walki.
O, to będzie robota do emerytury 
Zaraz. Poprzez zmianę wielkich liter na małe ROZWALONO INFORMACJĘ PASAŻERSKĄ?Paweł D. pisze: ↑13 wrz 2024, 8:22Wiem, w końcu dwa razy brałem udział w szopce pt. rekrutacja do ZTM. Można przymykać oczy na błędy w komunikatach czy idiotyczne nazwy w linkach do nich, ale tutaj rozwalono informację pasażerską która jednak powinna być pod szczególną ochroną. Zresztą od lat były z nią cyrki. O właściwe dopiski o kursach skróconych też były lata walki.
Mam wrażenie, że obserwujemy inflację pojęć...
Ok, może źle się wyraziłem. Wprowadzono bałagan niekoniecznie korzystny dla pasażera i wizerunku Organizatora. Teraz czytam o jakiś dopiskach z nazwą dzielnicy w autobusach*. Część pasażerów pomyśli, że pozmieniano trasy bez uprzedzenia.
* wrzuci ktoś fotę jak to wygląda?
* wrzuci ktoś fotę jak to wygląda?
Ja za to dziś widziałem też tramwaje z wyświetlaczami po staremu (np. 4117 i 4213), czyli 33 METRO MŁOCINY, 17 WINNICA. 
Tym razem powstrzymam się od komentarza. Myślałem, że po szopce w tramwajach ktoś zatrzyma to szaleństwo. Oczywiście się myliłem.
Kto by pomyślał, że dożyjemy czasów, w których Warszawa będzie ściągać z Łodzi, a nie tylko Łódź z Warszawy xD
Chaos i bałagan, ale nie nazwałbym tego zawałem systemu informacji pasażerskiej. Byle tylko jak najszybciej ten burdel posprzątał Dział Nadzoru ZTM...
Chaos i bałagan, ale nie nazwałbym tego zawałem systemu informacji pasażerskiej. Byle tylko jak najszybciej ten burdel posprzątał Dział Nadzoru ZTM...
Ktoś złośliwy mógłby zapytac czemu problemy (nie, małe litery to nie problem) występują u komunalnych przewoźników, a nie tych okropnych prywatnych