O stronach ZTM MZA i TW
To jak już jesteśmy przy rozkładach - dlaczego wszystkie kursy 13 mają oznaczenie kursów do Dw. Wschodniego? Chodzi o to, żeby pasażer sprawdził co oznacza dana literka na wypadek, gdyby nie wiedział o zmianie trasy?
Może w wersji papierowej są wydrukowane na jednej kartce gdzie trasa podstawowa jest na Kawęczyńską?
A wczoraj nie było specjalnego rozkładu z uwagi na wzmocnienia na siódemce? W sensie czy paczka nie była z jednego dnia.Bywalec pisze:Dobrze, ja to widzę. Wyjaśni ktoś dlaczego otwierając wczorajszy rozkład nie ma tych dopisków mimo, że data obowiązywania rozkładu dla 9 jest ta sama bo zjazdy na Żoliborz były uwzględnione przy aktualizacji z ubiegłego tygodnia i teraz nie było aktualizacji na weekend dla 9? To przeczy tej teorii. Uczepiliście się poniedziałku a o piątku nikt nic nie jest w stanie napisać, wszyscy nabierają wody w usta.
ŁK
Ktoś wpadł na pomysł żeby literą "r" oznaczyć kursy 7 w piątek do Zielenieckiej oraz weekendowe do Wschodniego. Mmpk wczoraj wyświetlał dzisiejsze kursy 7 do Wschodniego jako opisane skrócone do Zielenieckiej. Dziś już jest dobrze. Widać systemy głupieją przez taką samą literkę dla różnych dni i tras.
A co do 13, to faktycznie pasażer może nie zauważyć innego krańca w weekend. Tak, tak, wiem. Pewnie żółte kartki i ogłoszenia wiszą. Ale internety niekoniecznie sobie radzą.
A co do 13, to faktycznie pasażer może nie zauważyć innego krańca w weekend. Tak, tak, wiem. Pewnie żółte kartki i ogłoszenia wiszą. Ale internety niekoniecznie sobie radzą.
Mozliwe że tak było i moje słowa o "bajce" były na wyrost. Widzę, że czwartkowe rozkłady na 9 miały ten dopisek a piątkowe nie. Mimo, że piątkowy rozklad miał tą samą datę obowiązywania i brak adnotacji że obowiązuje tylko w piątek tak jak zmieniony był rozklad 7. Zatem zagadka wyjaśniona, cofam co napisałem wcześniejŁukasz pisze: ↑05 paź 2024, 11:59A wczoraj nie było specjalnego rozkładu z uwagi na wzmocnienia na siódemce? W sensie czy paczka nie była z jednego dnia.Bywalec pisze:Dobrze, ja to widzę. Wyjaśni ktoś dlaczego otwierając wczorajszy rozkład nie ma tych dopisków mimo, że data obowiązywania rozkładu dla 9 jest ta sama bo zjazdy na Żoliborz były uwzględnione przy aktualizacji z ubiegłego tygodnia i teraz nie było aktualizacji na weekend dla 9? To przeczy tej teorii. Uczepiliście się poniedziałku a o piątku nikt nic nie jest w stanie napisać, wszyscy nabierają wody w usta.
Wczoraj był jednodniowy rozkład 9. Pozostałe 20 dni obowiązywania zamknięcia Waszyngtona jest jeden rozkład od razu uwzględniający zamknięcia Pragi w weekendy. Stąd wczoraj oznaczeń na Żoliborz mogło nie być a w pozostałe dni powszednie będą. Ale to trzeba by się cofnąć do czwartku żeby tę teorię potwierdzić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Szkoda że remont Starzyńskiego trwa od 11 października poniedziałek do 14 października poniedziałek 2024. Nowy kalendarz? Błąd jest w treści po otwarciu komunikatu
Tak wiem,ale nie potrafię tego zrobić Chciałbym prosić o instrukcję
- Bastian
- Sułtan Maroka
Najprościej: ctrl+c / ctrl+v - i wystarczy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jak to zrobić otwierając komunikaty w smartfonie nie mam czegoś takiego jak ctrl
- ZielonyJamnik
Jeśli korzystasz z Chrome to kliknij w link, wtedy pod symbolem mikrofonu jest taki prostokąt. Klikając w niego kopiujesz link, potem w polu gdzie piszesz post przytrzymujesz dłużej i się pokazuje opcja wklej.
Mkną po koleinach zielone jamniki...
Jedna informacja o stronie ZTM zamieniła się kurs wklejania linków.Dziękuje
"jak skopiować adres www w przeglądarce telefonu":
https://support.google.com/websearch/an ... -i-firefox
https://support.google.com/websearch/an ... -i-firefox