Dobre pytanie.
Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Tramwaje Warszawskie zapraszają na pokład, ale rozkładu nie podadzą! Świetna akcja marketingowa, nie pierwsza w tym stylu i raczej nie ostatnia.
Taaaak, Trzaskowski osobiście wydał kasę na rogale, a teraz je przed nami ukrywa!!!!1234567890-asdfghjkl
To nie jest akcja TW, tylko miasta Poznania. 2 dni temu coś podobnego było we Wrocławiu:
https://www.wroclaw.pl/komunikacja/dzie ... waj-rogale
P.S. 11 listopada najlepiej spędzać u Pyr. Zdecydowanie lepsza atmosfera niż u nas.
Przepraszam bardzo, ale na FB sami wrzucają posty ze zdjęciami i zapraszają do przejazdu, czyli sami reklamują akcję. Nie pierwszy raz widzę taką akcję, gdzie rozkład albo nie istnieje albo jest tajny dla ogółu społeczeństwa.person pisze: ↑07 lis 2024, 12:16Taaaak, Trzaskowski osobiście wydał kasę na rogale, a teraz je przed nami ukrywa!!!!1234567890-asdfghjkl
To nie jest akcja TW, tylko miasta Poznania. 2 dni temu coś podobnego było we Wrocławiu:
https://www.wroclaw.pl/komunikacja/dzie ... waj-rogale
P.S. 11 listopada najlepiej spędzać u Pyr. Zdecydowanie lepsza atmosfera niż u nas.
Reklamują, bo ktoś im za to zapłacił. Czego nie rozumiesz?
Piszemy o różnych rzeczach...
(tak, ja też nie rozumiem czemu nie ma rozkładu, aczkolwiek domyślam się, że 102ka "po prostu jeździ")
Piszemy o różnych rzeczach...
(tak, ja też nie rozumiem czemu nie ma rozkładu, aczkolwiek domyślam się, że 102ka "po prostu jeździ")
Klient nie chce, to się rozkładu nie robi i tyle. Nie ma co płakać.
Zapewne taki był zamysł klienta. Rozdali co mieli rozdać i zjechali do zajezdni.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Chyba nikt nie napisał: linia W jutro, na trasie Sielce - Miasteczko Wilanów
Mogę marudzić na różne rzeczy związane z tą budową, ale sprawiedliwość też trzeba oddać - dawno już nie mieliśmy okazji pojeździć zabytkiem od krańca do krańca po zupełnie nowych torach.
A ponieważ mogę marudzić, to zauważę, że ZTM najpierw publikuje rozkład, podają go KMKM i TW na swoich stronach, po czym ZTM rozkład ten zmienia (zmiana słuszna, bo na pełne połówki godzin z Sielec, ale dlaczego nie można było tak od razu). Dobrze, że przesunięcie o 5 minut w przód, przynajmniej nikt nie przegapi kursu. Ale wciąż...
Mogę marudzić na różne rzeczy związane z tą budową, ale sprawiedliwość też trzeba oddać - dawno już nie mieliśmy okazji pojeździć zabytkiem od krańca do krańca po zupełnie nowych torach.
A ponieważ mogę marudzić, to zauważę, że ZTM najpierw publikuje rozkład, podają go KMKM i TW na swoich stronach, po czym ZTM rozkład ten zmienia (zmiana słuszna, bo na pełne połówki godzin z Sielec, ale dlaczego nie można było tak od razu). Dobrze, że przesunięcie o 5 minut w przód, przynajmniej nikt nie przegapi kursu. Ale wciąż...
Podawałem informację stronę wcześniej...gfedorynski pisze: ↑10 lis 2024, 13:39Chyba nikt nie napisał: linia W jutro, na trasie Sielce - Miasteczko Wilanów
Zważając co cię będzie działo w mieście to realizacja tego rozkładu (tego czy innego) może być mocno fikcyjna.gfedorynski pisze: ↑10 lis 2024, 13:39A ponieważ mogę marudzić, to zauważę, że ZTM najpierw publikuje rozkład, podają go KMKM i TW na swoich stronach, po czym ZTM rozkład ten zmienia (zmiana słuszna, bo na pełne połówki godzin z Sielec, ale dlaczego nie można było tak od razu).
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Udało się?MisiekK pisze: ↑10 lis 2024, 23:31Zważając co cię będzie działo w mieście to realizacja tego rozkładu (tego czy innego) może być mocno fikcyjna.gfedorynski pisze: ↑10 lis 2024, 13:39A ponieważ mogę marudzić, to zauważę, że ZTM najpierw publikuje rozkład, podają go KMKM i TW na swoich stronach, po czym ZTM rozkład ten zmienia (zmiana słuszna, bo na pełne połówki godzin z Sielec, ale dlaczego nie można było tak od razu).
-
Spośród linii na krańcach Miasteczko Wilanów i Spacerowa, z pewnością W była tą, która kursowała wczoraj najbardziej rozkładowo.
Poprzeczka wysoko nie wisiała.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Sielce.gfedorynski pisze: ↑12 lis 2024, 11:48Spośród linii na krańcach Miasteczko Wilanów i Spacerowa, z pewnością W była tą, która kursowała wczoraj najbardziej rozkładowo.
-
No Sielce, Sielce.