Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
Po raz n-ty. Mówimy odcinku Pl. Konstytucji - Centrum, gdzie priorytet był, ale się zmył wraz z końcem remontu trasy "Ł".
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie wiem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Teraz ma być lewoskręt przy Dickensa, więc nawet jeśli, to pewnie stałoczasówka i tak powstanie na długo.
Btw, na Zawiszy ma się skręcać w lewo z 3 pasów, podobnie wreszcie da się pojechać prosto z lewego na Raszyńskiej. To pewnie też oznacza zmiany programów (kasacja dwóch kierunkowych?), zapewne z wątpliwymi korzyściami dla tramwajów.
Aczkolwiek 175/128/504 mogą delikatnie zyskać.
Btw, na Zawiszy ma się skręcać w lewo z 3 pasów, podobnie wreszcie da się pojechać prosto z lewego na Raszyńskiej. To pewnie też oznacza zmiany programów (kasacja dwóch kierunkowych?), zapewne z wątpliwymi korzyściami dla tramwajów.
Aczkolwiek 175/128/504 mogą delikatnie zyskać.
ŁK
Na czas budowy linii tramwajowej wzdłuż BW1920.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
No to jest to długo właśnie. 1.5 roku pewnie się zejdzie.
ŁK