Gdzie to przeczytałeś?
Komunikacja miejska na Dolnym Mokotowie
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Tu:
Gdynianin pisze: ↑20 lis 2024, 15:33Jeśli dobrze rozumiem chodziło o
16 Wilanów - Piaski
16bis Wilanów - Muranów - trasa 6 - Metro Młociny
28 Os. Górczewska - Broniewskiego - Most Gdański - Targowa - Gocławek
Wtedy połączenie 28 z 16bis jest przy Dw.Gdańskim, a 6 znika?
A w miejsce kursów skróconych 16, na Stawkach ląduje 4x Sielce - Marszałkowska - Muranów
Przesiadka.
Na Gdańskim.
Z wiaduktu na poziom 0 przez piwnice metra.
Groundbreaking.

(niemniej: dlatego potrzebowałem wymienienia nazw ulic a nie "trasa 6", bo trasa Andersa-Mickiewicza-Słowackiego, to taki dubel 15 i metra, że aż zęby bolą).
Na Gdańskim.
Z wiaduktu na poziom 0 przez piwnice metra.
Groundbreaking.
(niemniej: dlatego potrzebowałem wymienienia nazw ulic a nie "trasa 6", bo trasa Andersa-Mickiewicza-Słowackiego, to taki dubel 15 i metra, że aż zęby bolą).
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tym niemniej taka właśnie wynikała z postu, choć zgodzę się, że jest bez sensu.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
"Połączenie" w sensie przesiadka.
Poza tym to nie do mnie pytania. Ja tylko uprościłem post Łukasza.
Czy tam jest jakiś taki wielki potok, że musi mieć bezpośrednie połączenie? Przy Ratuszu można się przesiąśćGdynianin pisze:"Połączenie" w sensie przesiadka.
ŁK
Z góry n dółWiliam pisze:Potok skąd dokąd?
Chyba za dużo skrótów tu leci.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bardzo ładny ten pomysł na 36, ale Mencwel i s-ka raczej zabrania św. Pradze jednej linii nie przeżyją.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Czyli z Marymonckiej, z ulicy z której wymiotło pasażerów po otwarcia metra pod Kasprowicza, skierowanie tramwajów na Marszałkowską, czyli stworzenie dubla tegoż, jest dobrym pomysłem?
Może na Marymonckiej powinna być tylko 17 (ale wszystkie kursy - bez skrótów do Marymontu)?
Może na Marymonckiej powinna być tylko 17 (ale wszystkie kursy - bez skrótów do Marymontu)?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Słowackiego bez tramwajów? A co na to redaktor Osowski?
Ja wciąż nie wiem czy 16bis+6 na Młociny miałoby jechać prosto Andersa, czy przez Arkadię, ale nikt nie kwapi się do rozwijania swoich skrótów myślowych, więc nvrmd.