Rozkłady tramwajowe – 2024/2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Radiowa ma 220, dalej 167 i 20, a Górczewska ma 167.
Radiowa - chodziło o odcinek tramwajowy z 23 i 24.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W sensie że w Wigilię nie będzie ani 23 ani 24? Ostro!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Pogadamy jak będziesz mieć lat 80+, plus chodzik ewentualnie wózek inwalidzki i będziesz chciał do rodziny pojechać. Rozpi.... mnie takie tłumaczenie.
No ale jak się komunikatów nie umie napisać to co wymagać od innych można w tym rodzinnym przedsiębiorstwie zwanym ZTM, gdzie większość pracowników to weki które w piątek lub w poniedziałek pojadą na wieś jeździć ewentualnie traktorem. I w dupie mają co się w stolicy dzieje.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Zapomniałeś dodać fragment o obowiązkowej szafie gdańskiej z zakupami pod pachą.
Nie jest to prawdą.
Naprawdę osoby 80+ z chodzikiem będą na Wigilię do rodziny jeździli po 15 po ciemku komunikacją miejską? To chyba do jakiejś rodziny patologicznej.beni pisze: ↑19 gru 2024, 11:19Pogadamy jak będziesz mieć lat 80+, plus chodzik ewentualnie wózek inwalidzki i będziesz chciał do rodziny pojechać. Rozpi.... mnie takie tłumaczenie.
No ale jak się komunikatów nie umie napisać to co wymagać od innych można w tym rodzinnym przedsiębiorstwie zwanym ZTM, gdzie większość pracowników to weki które w piątek lub w poniedziałek pojadą na wieś jeździć ewentualnie traktorem. I w dupie mają co się w stolicy dzieje.
-
gfedorynski
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Nie robiłbym wielkiego halo z powodu 700 metrowej dziury w obsłudze tramwajem. Z Orlich Gniazd jest blisko do 20, Powstańców ma swoje linie.
Dziwię się nawet, że nie zdecydowano się o krok dalej i obsługi północnej Jagiellońskiej wyłącznie 509.
Dziwię się nawet, że nie zdecydowano się o krok dalej i obsługi północnej Jagiellońskiej wyłącznie 509.
Zaraz Ci beni napisze, że dyskryminujesz babcie po 80 z chodzikami.Autobus Czerwon pisze: ↑19 gru 2024, 12:41Nie robiłbym wielkiego halo z powodu 700 metrowej dziury w obsłudze tramwajem. Z Orlich Gniazd jest blisko do 20, Powstańców ma swoje linie.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Dobrze że nie nocną zmianę w FSO
Georg pisze: ↑19 gru 2024, 11:43Naprawdę osoby 80+ z chodzikiem będą na Wigilię do rodziny jeździli po 15 po ciemku komunikacją miejską? To chyba do jakiejś rodziny patologicznej.beni pisze: ↑19 gru 2024, 11:19
Pogadamy jak będziesz mieć lat 80+, plus chodzik ewentualnie wózek inwalidzki i będziesz chciał do rodziny pojechać. Rozpi.... mnie takie tłumaczenie.
Chyba ty żyjesz bardzo patologicznie i masz bardzo krótki wzrok, uważając że wszyscy mają aplikacje. Widać że dziecku dostęp do internetu dali i klepie jak idzie.
Dzieci moje widząc twój nick stwierdziły że skrzywdzono cię bardzo w życiu.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Autobus Czerwon pisze: ↑19 gru 2024, 12:41Nie robiłbym wielkiego halo z powodu 700 metrowej dziury w obsłudze tramwajem. Z Orlich Gniazd jest blisko do 20, Powstańców ma swoje linie.
24 Starynkiewicza- Nowe Bemowo załatwiło by sprawę
Prędzej 24+7 Bemowo-Kawęczyńska.beni pisze: ↑19 gru 2024, 14:07Autobus Czerwon pisze: ↑19 gru 2024, 12:41Nie robiłbym wielkiego halo z powodu 700 metrowej dziury w obsłudze tramwajem. Z Orlich Gniazd jest blisko do 20, Powstańców ma swoje linie.
24 Starynkiewicza- Nowe Bemowo załatwiło by sprawę
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Perfecto.