Co nie wyjechało? - 2025
Moderator: vernalisadonis
Brak 154/1 na mapie
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
-
Abus nie wystawił popołudniowego 05/L40
https://www.wtp.waw.pl/utrudnienia/2025 ... ii-l40-59/
https://www.wtp.waw.pl/utrudnienia/2025 ... ii-l40-59/
-
Nie odbył się pierwszy kurs brygady 04(A)/L40.
Kontynuując jeszcze wątek sprzed paru tygodni, odnośnie nie zatrzymywania się na przystankach, miałem dzisiaj taką sytuację.
Na Gwiaździstej próbowałem zrobić fotkę, być może pożegnalną, szarpaczkowi 1519 na 122/3 (poranna zmiana). Na pierwszym przystanku, kiedy kierowca dojrzał mnie z aparatem dodał gazu nie zatrzymując się (przystanek stały). Na przystanku były 2 osoby, które zaczęły machać i biec za autobusem. 100 % pewności nie mam, czy nie zauważył tych ludzi, czy może taka nietypowa reakcja na aparat foto. Wóz opóźnienia nie miał, a ten przystanek obsługuje tylko 122...
Dziewczyna chyba szybko odpuściła pogoń, ale koleś przebiegł równo z autobusem co najmniej połowę drogi do następnego przystanku. Czy dogonił, nie wiem. Czy złoży skargę, też nie wiem... Ale sytuacja niecodzienna.
A mi została pamiątkowa fotka pojazdu, który mija przystanek bez wjeżdżania w zatoczkę, i koleś biegnący jak zawodach sprinterskich...
Na Gwiaździstej próbowałem zrobić fotkę, być może pożegnalną, szarpaczkowi 1519 na 122/3 (poranna zmiana). Na pierwszym przystanku, kiedy kierowca dojrzał mnie z aparatem dodał gazu nie zatrzymując się (przystanek stały). Na przystanku były 2 osoby, które zaczęły machać i biec za autobusem. 100 % pewności nie mam, czy nie zauważył tych ludzi, czy może taka nietypowa reakcja na aparat foto. Wóz opóźnienia nie miał, a ten przystanek obsługuje tylko 122...
Dziewczyna chyba szybko odpuściła pogoń, ale koleś przebiegł równo z autobusem co najmniej połowę drogi do następnego przystanku. Czy dogonił, nie wiem. Czy złoży skargę, też nie wiem... Ale sytuacja niecodzienna.
A mi została pamiątkowa fotka pojazdu, który mija przystanek bez wjeżdżania w zatoczkę, i koleś biegnący jak zawodach sprinterskich...
Złóż skargę. Na przystanku stałym kierowca ma obowiązek się zatrzymać.
- ZielonyJamnik
Dokładnie, napisz skargę. To jest chamstwo (poprawione, dzięki)1000 pisze: ↑31 sty 2025, 23:20Kontynuując jeszcze wątek sprzed paru tygodni, odnośnie nie zatrzymywania się na przystankach, miałem dzisiaj taką sytuację.
Mkną po koleinach zielone jamniki... ![=D> =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![=D> =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
A nawet: chamstwo.
Chamstwo nie wyjechało?