Ok, już otwieramy zbiórkę na zakup szarpaka do KMKM
Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż
KMKM już ma w kolekcji zabytkowego Solarisa i starczy. 
-
SZARPAK1106
A MZA nie ma w planach zostawienia sobie pierwszego SU12 w Wawie?
Ulubione linie: 122, 136, 166 i 171
Na YT Potas16
Na YT Potas16
Pierwsze SU12 w Warszawie to miał Rapid-Bus (późniejszy Connex, a następnie Veolia). 
Zawsze sam możesz kupić, tylko musiałbyś poprosić o to rodziców
Raczej nie, myślę, że MZA weźmie jakiegoś szarpaka jako pierwszy U12 w MZA, a KMKM weźmie któregoś z innej serii bo jak sami mówią, "nie chcemy by się dublowało", więc ja bym obstawiał że KMKM weźmie kiedyś któryś z wozów z serii 15xx
Buahahahaha
Dobra, tylko fundujesz baniak z płynem AdBlue
Nie rozumiem za bardzo co was tak bawi w sensie oni teraz na bieżąco zbierają wozy, żeby nie było tak, że skupują jakieś złomy i wydają majątki na remonty, przy deskorolkach tak zrobili, a MZA narazie bierze każdą serie U18 na zabytek więc KMKM nie bierze, ale myślę, że w końcu MZA którejś serii nie weźmie i w tedy KMKM się odezwie do nich by jakiegoś mieć w końcu Solaris chcąc nie chcąc mocno odcisnął się w historii naszej komunikacji i będzie jak z ikarusami, że będzie ich więcej niż jeden i to jest logiczne
-
marco_wawa
Bawią nas (a przynajmniej mnie) Twoje głupie pomysły, tak samo jak głupio stworzony nick z cyferkami 2137 w Twoim nicku....
Oj dzieciak, dzieciak..... Co z Ciebie wyrośnie. ..
xd niech ci będzie, że głupi pomysł jak ci to podwyższy ego to się śmiej. A jak wnioskujesz mój wiek po nazwie to ci współczuję, musisz mieć w tym spore problemymarco_wawa pisze: ↑21 sty 2025, 13:07Bawią nas (a przynajmniej mnie) Twoje głupie pomysły, tak samo jak głupio stworzony nick z cyferkami 2137 w Twoim nicku....![]()
- ZielonyJamnik
Czytaj ze zrozumieniem. Napisał "pomysły" i nie musisz nam się przedstawiać, żeby stwierdzić że alkohol kupisz legalnie za parę lat 
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Jakbyście czytali, ze zrozumieniem to byście widzieli, że tam nie było pomysłów tylko jedno przypuszczenie i nie mam zamiaru się nikomu przedstawiać i udowadniać swojego wieku, jak myślicie, że jestem nieletni to ok miejcie sobie tam swoje teorie w końcu jest każdy ma prawo do swoich przekonań może są błędne, ale prawo do nich ma.ZielonyJamnik pisze: ↑21 sty 2025, 14:27Czytaj ze zrozumieniem. Napisał "pomysły" i nie musisz nam się przedstawiać, żeby stwierdzić że alkohol kupisz legalnie za parę lat![]()