Albo z moim kompem jest coś nie tak, albo linki zamieszone, do tych pdf-ów są uszkodzone gdyż wieszają mi przeglądarkę (MyIE2 oraz FF2)
Trasa i Most Krasińskiego
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeśli liczyć całość procesu inwestycyjnego, to ruszyła już dawno. Tym gorzej, że jeszcze nic nie widać w terenie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
jacek pisze:To własnie miałem na mysli.Bastian pisze:Jeśli liczyć całość procesu inwestycyjnego, to ruszyła już dawno. Tym gorzej, że jeszcze nic nie widać w terenie.
Wobec tego nie rozumiem
jacek pisze:Na mój gust to jeszcze nie ruszyła
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ja tylko boję się sporych korków przed światłami przy Jagiellońskiej- chyba, że po jakimś czasi ktoś wymysli żeby Jagiellońską schować w tunelu ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
....i to na dodatek przedwyborczychziomal pisze:Kolejny most na planach...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- tarantula01
- Kontakt:
Krasińskiego aż do Prymasa Tysiąclecia (w rejonie Cm. Powązkowskiego/Lasku na Kole)Piotrek pisze:Jak to jak dalej?
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl