Nowy holownik
Nowy holownik w barwach MZA Renault, dostał numer tab.300 i fajną rejestracje. Zdjęcie w mojej galerii.
EDIT: Popr. marka pojazdy, interpunkcja. Ponadto nie wydaję mi się, by ta wiadomość wymagała zaznaczenia jej podkreślając temat wersalikami
EDIT: Popr. marka pojazdy, interpunkcja. Ponadto nie wydaję mi się, by ta wiadomość wymagała zaznaczenia jej podkreślając temat wersalikami
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
Po małym dochodzeniu wychodzi, że jest to Renault Kerax 450.32 8X4 z zabudową specjalistyczną firmy Szummar.
Tak wygląda z przodu, ,
a tak z tyłu.
Tak wygląda z przodu, ,
a tak z tyłu.
- ZielonyJamnik
Nie ma to jak wrócić do tematu z przed 18lat.
Dzis na Natolinie widziałem nowy holownik. Numer bodajże 305, od boku wyglądało coś jakby na podwoziu MAN, ale nie mam pewności
Dzis na Natolinie widziałem nowy holownik. Numer bodajże 305, od boku wyglądało coś jakby na podwoziu MAN, ale nie mam pewności
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Tak zgadza się .ZielonyJamnik pisze: ↑02 maja 2025, 16:21Nie ma to jak wrócić do tematu z przed 18lat.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Iveco S-Way AT 260 TWY/PS.ZielonyJamnik pisze: ↑02 maja 2025, 16:21Nie ma to jak wrócić do tematu z przed 18lat.