To ciekawy sezon. A co po sezonie najbardziej zostanie nienaprawione? Poniatowski? I skąd tych autobusów na zetki brać tylepawcio pisze:Cały sezon do października to tylko 2 się uchowa bez żadnych zmian i być może 10.
Mapa komunikacji miejskiej
ŁK
Najbardziej nienaprawiona na pewno będą wschodnia Grochowska oraz Grójecka od Narutowicza do Zawiszy. A sezon będzie ekstremalnie ciekawy. W czerwcu i lipcu momentami niewiele będzie się zgadzać względem układu podstawowego.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- ZielonyJamnik
Jak dla mnie kandydatów jest sporo u nas. 105,122,157,184, 191,197. Wszędzie tam można zabrać dodatki bądź nawet zmniejszyć częstotliwość, z moich obserwacji wynika, że spokojnie te linie sobie poradzą
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
157 ma chyba tylko jeden dodatek rano więc nie bardzo jest czym szastać.
- ZielonyJamnik
Każdy autobus się liczy, ale 157 akurat można ciąć. Nie ma tam popytu
Standardowo, jak nie działa metro to zabieramy z 135, 503 i 504. Jak nie będzie tramwajów od Narutowicza, to zabierzemy ze 157 i 191.
Przypominam że ostatnio (czyli z pół roku temu) 157 dostało przeguby. Może 171 i 190 <marzy>
Przypominam że ostatnio (czyli z pół roku temu) 157 dostało przeguby. Może 171 i 190 <marzy>
ŁK
Nie ma popytu dlatego jakiś czas temu zwiększono metraż z 12m na 18m? Czy z jakiegoś innego powodu nastąpiło zwiększenie metrażu?ZielonyJamnik pisze: ↑20 maja 2025, 9:23Każdy autobus się liczy, ale 157 akurat można ciąć. Nie ma tam popytu

- ZielonyJamnik
Przecież poleciało 50 brygad od Relo i takie 157 czy 197 dostało więc w gratisie przeguby, które są totalnie zbędne
Ślepy, soczewki dopiero później założył
ŁK
Nie zapominaj o wydłużonych kursach 112 i 190ZielonyJamnik pisze: ↑20 maja 2025, 9:09Jak dla mnie kandydatów jest sporo u nas. 105,122,157,184, 191,197. Wszędzie tam można zabrać dodatki bądź nawet zmniejszyć częstotliwość, z moich obserwacji wynika, że spokojnie te linie sobie poradzą
- ZielonyJamnik
112 pełna zgoda, ale 190 przynajmniej rano to zawsze mam zajęte siedzące i trochę stojących do Wola Parku.
Po za tym tego nie ruszą z wiadomych powodów, to nawet nie wypisywałem
Po za tym tego nie ruszą z wiadomych powodów, to nawet nie wypisywałem
Most Ś-D już jest w przyszłym tygodniu. 16, 76 jeżdżą w trzech kierunkach.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
na mapie Remont przejazdu kolejowego w ul. Wólczyńskiej linia 303 jeździ przez ul. Przy Agorze a nie jak jest zaznaczone przez al. gen. Wittek
https://kmwawa.github.io/kmwaw/
najświeższe zmiany obsługowe, hasło do zapowiedzi gps znajdziesz na discordzie - https://discord.gg/JxEhh3uRxm
najświeższe zmiany obsługowe, hasło do zapowiedzi gps znajdziesz na discordzie - https://discord.gg/JxEhh3uRxm
14 oznaczona jako kursująca (choć pozostałe zmiany w związku z remontem Marszałkowskiej oznaczone są poprawnie).
W komunikacie o zmianach tras na schemacie układu skrzyżowania Niepodległości z Chałubińskiego również jest zaznaczona 14, choć w komunikacie opisano, że linia jest zawieszona.
W komunikacie o zmianach tras na schemacie układu skrzyżowania Niepodległości z Chałubińskiego również jest zaznaczona 14, choć w komunikacie opisano, że linia jest zawieszona.