Ateizm, wiara i tematyka kościelna...
Moderator: Szeregowy_Równoległy
USA.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
W Peru twierdzą inaczejkajo pisze:USA.

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Nie, po prostu dla wielu facetów (i wielu kobiet też, nie wiem dlaczego to się pomija) prawa kobiet są rozumiane w inny sposób niż możliwość zabijania nienarodzonych dzieci.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie ma czegoś takiego jak "nienarodzone dziecko", to się wyklucza.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Wystarczy lepszy dostęp do antykoncepcji, żeby te"nienarodzone dzieci":nie były poczęte, gdy się tego nie chce. I lepsza świadomość o tych metodach. Wielu ludzi nie jest w stanie prowadzić ascetycznego życia mnicha.
Jest to słownictwo wprowadzone do dyskusji 30 lat temu i dla coraz więcej osób jest to domyślne myślenie o tym. Tylko potem nie można pogrzebu zrobić.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Był już taki ksiądz. Ciekawy przypadek, bo niby księdzem już nie jest, został suspendowany przez swojego biskupa, potem go wyklął, zapowiedział, że biskup trafi do piekła, ale dalej odprawia nabożeństwa w swojej pustelni. Na pewno domyślasz się o kim mowa.
Ja proponuję żebyś zanim zaczniesz się wypowiadać na tematy o których nie masz zielonego pojęcia, najpierw się troszkę doedukował na dany temat. Na początek proponuję zaznajomienie się z tym, czym w ogóle jest chrzest w Kościele Katolickim.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ja bym powiedział, że wewnętrzną sprawą Kościoła Katolickiego i prywatną jego członków 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
^^ I bardzo mnie dziwi, czemu ci katolicy za wszelką cenę próbują swoje przekonania narzucić innym ludziom. Tak słaba jest ich wiara, ze potrzebują przymusu państwowego do jej przestrzegania?
Na akcie urodzenia masz datę narodzin czy poczęcia?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Tak jak rozumiem interpretację wyroku Trybunału Konstytucyjnego zakazującego aborcji - płód ma część praw człowieka, z prawem do życia na czele. Więc tak jakby częściowo żyje.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zarodek również?