Zmiany od listopada 2025 r.
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Dziś znowu największe opóźnienia ma ZM1. Drugie miejsce na podium o dziwo nie 136, a 171.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Skoro spóźnia się nawet o godzinę na półkurs, to chyba wszystko jedno, czy do rozkładu dołożyli minut 17, 27 czy 47? W sensie że na taką sytuację na mieście po prostu nie da się ułożyć działającego rozkładu.ZielonyJamnik pisze: ↑14 lis 2025, 18:10Metro jeździ rozkladowo 21 minut, a oni dołożyli tylko 17 w tygodniu na przejazd naziemny w korkach? Mamy chyba nowy rekord absurdu
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ale wcale tak nie musiało być - w kierunku północnym najwięcej czasu w piątek (ale i dzisiaj) marnowane było na odcinku M Racławicka - M Pole Mokotowskie. W piątek niektóre kursy nawet 25 minut. A można było zrobić tymczasowy buspas. Podobnie na Marszałkowskiej, Andersa i wszędzie tam, gdzie się korkuje.
Bo podobno zbiorkom jest dla ratusza priorytetem, bo przewozi najefektywniej mieszkańców? A nie, to tylko podcieranie się tym stwierdzeniem. Wkurzyłem się - no ale to serio nie musi tak wyglądać…
Bo podobno zbiorkom jest dla ratusza priorytetem, bo przewozi najefektywniej mieszkańców? A nie, to tylko podcieranie się tym stwierdzeniem. Wkurzyłem się - no ale to serio nie musi tak wyglądać…
Buspas na Andersa? To by trzeba całkowicie zamknąć dla ruchu indywidualnego od Nowolipek do Zajączka i od Dawidowskiego do Solidarności. Tylko jak by wówczas wyglądały korki na dojazdach do punktu zamknięcia? Przypomnę buspas na wiadukcie mostu Poniatowskiego w stronę Wisły po spaleniu się Łazienkowskiego. Korki po Śródmieściu rozlały się tak, że autobusy traciły grube minuty żeby do tego buspasa dojechać. Tydzień chyba to trwało i buspas poszedł na śmietnik historii.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
6 brygad mieliśmy w piątek, co do zatrudnienia coś zaczyna się ruszać bo kilkunastu kierowców przyszło w ostatnich dniach. Nie tylko po Classicu, ale też z własnymi lejcami.
-
ziemniakizostaw
Jeśli przyciągnięcie tych z własnymi uprawnieniami na dłużej, to powinniście dać radę. Z Classica odszedł jeden instruktor ze względu na niską ilość chętnych do robienia prawa jazdy, więc z totalnie nowymi raczej szału nie będzie.
Nie wiem kiedy, ale Stalowa zeszła całkowicie z N43 na rzecz Kleszczowej, która ma na tym brygady 2, 3 i 4.
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
-
Mateusz950
Od minionego poniedziałku (1.12) są elektryczne Kleszcze na tych brygadach.
Czy ma ktoś może te cmentarne fikcyjne rozkłady jazdy interesuje mnie C84 ? Prosił bym o pomoc
Chodzi mi o odjazdy z cmentarza północnego
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Chodzi Ci o te rozkłady dla brygad? Wal śmiało do mnie na pv, pomogę
Super dzięki za pomoc już piszę