Cóż - każda sieć ma swój odpowiednik / odpowiednika trójmiejskiego majonezu / majoneza.
Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Co to jest trójmiejski majonez?
Mi nie chodzi o fanpejdze, broń Boże. Fajnie, że ludzie tworzą taki kontent, bo dzięki temu może ktoś się zgłosi do KM jako prowadzący. Mi jedynie chodzi że jak z nim się rozmawia to jak ze smerfem ważniakiem, bądź jednym byłym prezydentem. Wszechwiedzący, czego to on nie zrobił. Mówię oczywiście o swoim zdaniu, ale jak się pogada z innymi to mają podobne zdanie.man1956 pisze: ↑06 gru 2025, 14:20Ja bym nie narzekał na kierowców - facebookowiczów. Jest kilka osób, które naprawdę mają zmysł obserwacji, umieją pisać, a przede wszystkim nie jęczą, tylko są entuzjastami swojej pracy. To bardzo cenne, bo robią na rzecz zbiorkomu fantastyczną robotę, lepszą niż PR-owcy u przewoźników. Mam na myśli takich facebookowiczów jak właśnie Relobusiarz w zapalniczce, Kardashianka z MZA, Nocna linia czy Młodziak za sterem Solarisa. Jest jeszcze jedna dziewczyna z R2, która ciekawie pisze, ale nazwa jej strony mi gdzieś umknęła. Warto ich czytać, bo z ich postów bardzo dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Ale co "nie"?
Kleszcz w spódnicy.
Chyba ten pan https://www.youtube.com/@kierowca
I dodajmy, że współtwórca - i teraz uwaga - "Systemu kar finansowych premiowania uznaniowego".
W BP Tour.
Ale też trzeba mu przyznać, że za długo w tej patologii nie popracował.
Co nie zmienia faktu, że sam uległ tej patologii i się nim wysługiwali, a on gorliwie realizował prikazy oszukiwania gnębienia kierowców.
-
Patryk5254
Wiadomo coś czy 95xx zostają dłużej czy tylko do końca roku?
A skąd ZTM wytrzaśnie 50 solówek jak już teraz za 12 m wyjeżdżają przeguby.
tatra