Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
Czy Międzyparkowa poległa na mrozach czy ktoś stwierdził, że tramwaje za dobrze mieć nie mogą? Pałka na widok tramwaju (przynajmniej dziś) przeszła do historii.
A co tam słychać na Puławskiej....?
.
A co tam słychać na Puławskiej....?
.
Jakieś updaty w tych tematach?pawcio pisze:Rakowiecka/Niepodległości to wciąż czasówka ze stałoczasem. A jeszcze jest kłopot przy Sanktuarium, bo jakieś detektory wypadły z nieznanych przyczyn w czasie objazdów.
ŁK
Tu się nic nie zmieni do czasu udrożnienia wyjazdu samochodowego z Rakowieckiej.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Matt Cubis
Nie przypominam sobie aby żeby tam był aż taki zakres prac, ale może... Pomijając że śnieg mamy od miesiąca.
-
gfedorynski
Dwa lata się szykowali to tej zimy!
Szykowali się do zimy której nie będzie. A tu taka niespodzianka.
-
Matt Cubis
Nie, no pamiętam że wydzielone lewoskręty i takie tam. Rozumiem, że aneks podpisany i tylko lepszej pogody potrzeba? Żeby tylko uzgodnienia i zatwierdzenia nie straciły ważności...
-
Matt Cubis
Tramwaje miały wykonać zmiany na początku tego roku, więc czekamy na lepszą pogodę.
O, to już jakiś pozytyw. Oby tylko dwa lata w plecy....Matt Cubis pisze: ↑04 lut 2026, 8:39Tramwaje miały wykonać zmiany na początku tego roku, więc czekamy na lepszą pogodę.
Czy jest już uruchomiony priorytet na trasie do Wilanowa?
-
Matt Cubis
Nie. Jak będzie to na TTA wjadą autobusy.
Ciekawe czy priorytet będzie przed czy po wybudowaniu odcinka na Rostafińskich...
Czy podwójne otwarcie na rondzie Schumana gdy nie ma tramwaju to błąd czy celowe działanie?