Zmiany jeszcze nie podane, a już na FB protesty przeciwko skróceniu 521.
O stronach ZTM MZA i TW
No nie jest to dziwne, skoro skracają akurat w momencie, kiedy pociąg nie jest żadnym argumentem…
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
A do takich protestów są potrzebne jakieś argumenty?
Poza tym czy sądzisz, że wycofanie 521 z centrum w momencie, gdy stracą do tegoż centrum dojazd pociągiem, zostałoby przyjęte z większym zrozumieniem?
Poza tym czy sądzisz, że wycofanie 521 z centrum w momencie, gdy stracą do tegoż centrum dojazd pociągiem, zostałoby przyjęte z większym zrozumieniem?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ciężko mi ocenić, o co Ci może chodzić.Bastian pisze: Poza tym czy sądzisz, że wycofanie 521 z centrum w momencie, gdy stracą do tegoż centrum dojazd pociągiem, zostałoby przyjęte z większym zrozumieniem?
ŁK
Chyba nie ma gorszego momentu do skrócenia linii kursującej do centrum jak zawieszenie pociągów kursujących do centrum.
Nie wiem czy to chwilowo czy na wciąż, ale trzeba było tą decyzję podjąć wcześniej. Remont był planowany od dawna.
Nie wiem czy to chwilowo czy na wciąż, ale trzeba było tą decyzję podjąć wcześniej. Remont był planowany od dawna.
To prawda. Ale pewnie skrócenie było jedynym sposobem na podbicie częstotliwości. Czy 521 dostanie jakieś miejsce na postój na Wiatracznej, czy wszystko będzie w Falenicy?