Kolejowy marketing

Moderator: JacekM

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Kolejowy marketing

Post autor: Bastian » dzisiaj, 13:00

Zostałem na portalu Rynek Kolejowy zabity reklamą kolei. W sumie to nawet nie wiem, czyja konkretnie to reklama. Nie wrzucę linku, bo nie jestem w stanie znaleźć takiej możliwości, poza tym właśnie szukam szczęki pod biurkiem. Musi wystarczyć garść screenów :twisted:

Aha, wisienką na torcie jest tekst (niestety rozbity na kilka screenów) "Trasa Warszawa-Kraków zajmuje ekspresem około 20 minut" :poglowie: :czary: :bow:
Załączniki
KolejAI02.png
KolejAI04.png
KolejAI05.png
KolejAI06.png
KolejAI09.png
KolejAI10.png
KolejAI15.png
KolejAI01.png
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
KwZ

Post autor: KwZ » dzisiaj, 13:58

AI slop. Sztuczna inteligencja jeszcze nam nie wyśniła horrorów, jakie nam sprzeda.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » dzisiaj, 14:10

Jasne, że AI. Bardziej mi chodzi o to, że korzystając z AI da się już uzyskać znacznie bardziej przyzwoity poziom materiałów. Zastanawiam się raczej nad stanem umysłu kogoś, kto stwierdził "jest OK, dajemy!".
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Wiliam

Post autor: Wiliam » dzisiaj, 15:49

A może to produkcja AI dla AI czy innych botów? Ktoś już się skapnął że chodzi o odsłony w biznesie i zrobił takie perpetuum mobile.
Obrazek

ODPOWIEDZ