ZTM od kulis
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Refundacja Ozempicu z budżetu zetteemu 
Ma być teraz jakiś turecki, to może opcja z OtokaruLukas508 pisze:Refundacja Ozempicu z budżetu zetteemu
ŁK
Tu nie chodzi o otyłych, tylko o ludzi rozwalających się w metrze na półtora miejsca. I o osoby przewożące bagaż na siedzeniu.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
W metrze też rzadko mam ochotę siedzieć na tym 3/4 miejsca i się ocierać o kogoś.kocur pisze:Tu nie chodzi o otyłych, tylko o ludzi rozwalających się w metrze na półtora miejsca. I o osoby przewożące bagaż na siedzeniu.
ŁK
- fik
- Naczelne Chamidło
Rozwiązaniem braku odpowiedniej przestrzeni na bagaże w środkach ptz jest zapewnienie odpowiedniej przestrzeni na bagaże. Pozdrawiam, ja i mój bagaż z sąsiedniego fotela w 35WE.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mam nadzieję, że nie powiesz, iż rozwiązaniem braku odpowiedniej przestrzeni do parkowania w mieście jest zapewnienie odpowiedniej przestrzeni do parkowania.
Aczkolwiek jasne, że to nie to samo, tym niemniej chętnie poznam twoją listę różnic.
Aczkolwiek jasne, że to nie to samo, tym niemniej chętnie poznam twoją listę różnic.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
To chyba oczywiste: jedno sprawia, że więcej osób będzie chętniej jeździć transportem zbiorowym, od którego są aktualnie odstraszani, drugie sprawia, że tych osób będzie mniej. Fakt, że podróżowanie zbiorkomem z dowolnej wielkości bagażem jest po prostu absurdalnie niewygodne w porównaniu z podróżą samochodem, jest raczej jedną z bardziej przeoczanych przyczyn niechęci do tego sposobu przemieszczania się.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!