Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
No nie wiem gdzie i jak szukałeś, ale kolega wyżej wrzucał link do strony TW przed tym jak napisałeś swój post 

Gdy ja pisałem, to był tam tylko link do RK.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ok, nie mam wpływu na to, że skrypt forum nie przewiduje automatycznej informacji że post był edytowany.

Jest to o tyle ciekawe, że nie edytowałem postu 
A ja przed napisaniem posta dokładnie sprawdziłem stronę www TW (na dwóch różnych urządzeniach) i zajrzałem do BIPu.
-
Warsopolis5253
Hyundai zaskarżył TW, chodzi o wymóg śladu węglowego który ich dyskwalifikuje, Hyundai chce by ten przepis usunęli, albo wycofali się z tego przetargu i wrócili do poprzedniego.
Nie lepiej było zamiast wymyślać ze śladem węglowym postawić wymóg, że tramwaje muszą być wyprodukowane w Unii Europejskiej. Byłby to dużo logiczniejszy wymóg, a Hyundai w Europie zakładu produkcyjnego nie ma.
Wtedy HRC się łapie w możliwość złożenia oferty, ponieważ jest umowa UE-Korea na podstawie której podmioty koreańskie są traktowane na tych samych prawach co z UE.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.