własnoręcznie rozkopujesz dzisiaj w nocy rondo Dmowskiego, czy masz od tego ludzi?
Warszawskie Linie Turystyczne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Nie chodzi mi o samą trasę tylko o ciągłe jej zmiany. Wiem, że są objazdy i to jest w wakacje coś normalnego, ale jeśli linia nie jest niezbędna to można ją po prostu na jeden weekend zawiesić.
W sensie że ta linia WAKACJE to czyjś prywatny folwark w ZTM-ie i jedna osoba to wymyśliła i robi?
Odpisałeś pod postem dot. linii 36.
Myślałem, że odnosisz się do 36.
Linii autobusowej WAKACJE nie ogarniam, nie rozumiem, nie mam zdania.
Kto jest sponsorem tej linii?
36 jako linia turystyczna powinna jeździć na historycznej trasie Marymont - Wyścigi tylko skąd tabor?
tatra
-
Warsopolis5253
Odnośnie kursowania linii 36 na trasie objazdowej to jaki geniusz wymyślił, żeby jeździć z dechami po trasie stałej? Zgadzały się tylko końcówki tras (Metro Marymont - Dw. Gdański oraz Nowowiejska - Pl. Narutowicza), większość trasy się nie zgadzała, a nie było żadnej informacji o zmianie trasy. Kiedyś to się chociaż wieszało kartki, jak już się nie chciało robić tablic. Już nie mówię o tym, że tablica nie uwzględnia zawracania na Banacha przez większość dni w lipcu.
Żenujące, zwłaszcza, że linia niby dedykowana turystom, którzy niekoniecznie muszą dobrze znać miasto, a zwłaszcza tymczasowe wyłączenia poszczególnych odcinków sieci tramwajowej.
Żenujące, zwłaszcza, że linia niby dedykowana turystom, którzy niekoniecznie muszą dobrze znać miasto, a zwłaszcza tymczasowe wyłączenia poszczególnych odcinków sieci tramwajowej.
Tu masz adresata do uwag.ashir pisze: ↑wczoraj, 19:03Odnośnie kursowania linii 36 na trasie objazdowej to jaki geniusz wymyślił, żeby jeździć z dechami po trasie stałej? Zgadzały się tylko końcówki tras (Metro Marymont - Dw. Gdański oraz Nowowiejska - Pl. Narutowicza), większość trasy się nie zgadzała, a nie było żadnej informacji o zmianie trasy. Kiedyś to się chociaż wieszało kartki, jak już się nie chciało robić tablic. Już nie mówię o tym, że tablica nie uwzględnia zawracania na Banacha przez większość dni w lipcu.
Żenujące, zwłaszcza, że linia niby dedykowana turystom, którzy niekoniecznie muszą dobrze znać miasto, a zwłaszcza tymczasowe wyłączenia poszczególnych odcinków sieci tramwajowej.![]()
Zarząd Transportu Miejskiego
ul. Grochowska 316/320
03-839 Warszawa
Znam adres. 
A właśnie. Już jakiś czas kartek nie wiesza się, a SIP-y lubią "się wieszać". Kompletny nieład z tym od jakiegoś czasu występuje. I to wydaje się być ważniejsze od tego, czy koszula kierowcy ma odpowiedni odcień (piję do wymogów stawianych względem szoferów). Wielokrotnie byłem świadkiem jak w 108 wyświetlacze wewnętrzne z trasą wyłączone/popsute/błędnie informujące, dechy brak, o kartce, że linia jedzie na trasie skróconej - od 10 miesięcy - "Kiedyś tak nie było, a nawet nie do pomyślenia"?