Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Czasy przejazdu – 2024
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Mając na uwadze, jaka jest toleracja twojego pracodawcy na wykroczenia służbowe to nie wiem czym się martwisz 
Tym, że idzie to w złą stronę... Dojdzie do tego, że będziemy jeździć celowo opóźnieni na wszelki wypadek. Dla mnie ten bufor 0:00/+0:59 to taki moment w którym widzę na sterowniku, że jest przyspieszenie i że muszę zwolnić. A jeżeli odjazd +0:10 może zacząć być karany to dojdzie też do tego, że będziemy się blokować nawzajem. Nie, nie chce mi się nawet tego pomysłu komentować. Mam nadzieję, że to tylko plotki...
-
Matt Cubis
Nie, to nie żart : >
- R-9 Chełmska
Masakra... Widzę punktualność wciąż za duża
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Tak, od 1 stycznia w mza tak jak obecnie w mobilisie i grodziu, ale już z karami dla wszystkich od wtedy
Trzeba będzie jeździć na -3 na wszelki wypadek. 
Absurd totalny. Człowiek który w ZTMie wymyśla takie rzeczy powinien być natychmiast usunięty ze stanowiska z dożywotnim zakazem pełnienia funkcji kierowniczych w warszawskiej komunikacji.
Niestety musisz winić za to swoich kolegów, którym nie przeszkadza nawet +3, a +1:59 uważają za dobrą godzinę. Ale może poskręcają czasy przejazdu i -3 się zrobi samo
ŁK
Tylko że jak ktoś ma w dupie czas przejazdu to i nowe zasady też będzie miał w dupie. A oberwie się uczciwym kierowcom, którzy chcą jechać o czasie. Dla mnie to jest taki bezpieczny bufor, że jak nagle zrobi się +0:xx to widzę że muszę zwolnić. W nowej rzeczywistości już dostanę uchybienie.
Akurat przypadkiem rozmawiałem wczoraj z instruktorem NR z Grodzia i powiedział, że pierwsze o czymś takim słyszy.
Sprawdźcie tą tolerancję w dokumentacji przetargowej.