Mogą solówkami jeździć
Zmiany od września 2026
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
ŁK
Hitem to będzie R-4 na 712 w dś BWL z 156
-
Matt Cubis
A tam w poście odnośnie linii pod Otokary w DŚ było wymienione 712. Czyli co część brygad będzie łączonych ze 156, a część nie?
www.km-lublin.strefa.pl - Zapraszam!
Obecnie wszystkie 712 są łączone z 156 (ale odwrotnie już nie), ZTM ma zamiar to zmienić?
Na Wilanowską naokoło żeby wspomóc 165?
Najgorzej, że przy Domaniewska Office Park jest jakiś obiekt dla niepełnosprawnych ruchowo i jak było skrócenie w zeszłym roku to co jakiś czas ktoś pytał, jak tam dojechać.
ŁK
Fundacja Avalon.
-
Matt Cubis
Czy to wspomoże 165 to nie wiem, ale na pewno wspomoże 317 i po kilku latach w końcu zapewni transport zbiorowy w weekendy na ogromnym osiedlu XD
Na Domaniewską pewnie wtedy trafi 308, ale no powinno wtedy jeździć coś więcej niż tylko w szczycie. Tylko rozmowa o tym to chyba nie w tym wątku.
-
Krzysiek_S
402 do WKD Raków... Ciekawe o ile zwiększy się liczba brygad ?.
401 kasacja wariantu do WKD Raków ale kursować będzie z PKP Ursus w porannym szczycie, do około 9:42.
Przystanek Przedpole dostaje 402, a 401 nie.
401 kasacja wariantu do WKD Raków ale kursować będzie z PKP Ursus w porannym szczycie, do około 9:42.
Przystanek Przedpole dostaje 402, a 401 nie.
Po pierwsze to kółeczka po mordorze też kosztują. Po drugie - będzie można wyciąć brygady skrócenie do WKD Rakow z 401. Po trzecie - na Wynalazku nie ma socjalu oprócz toitoia, a i może komuś sama pętla przestała odpowiadać.Krzysiek_S pisze:402 do WKD Raków... Ciekawe o ile zwiększy się liczba brygad ?.
ŁK
-
Krzysiek_S
A na PKP Ursus jaki jest socjal ?.
A po czwarte obsługa nowych osiedli przy przystanku Przedpole itd.
Nie wiem czy były ale będą też kursy skrócone 520 z metra Politechnika do Płowieckiej ostatni 00:38. Mniej więcej skoordynowane z N25. Podobnie jest już od dawna N22/ N72 i 507
Nie wiem czy były ale będą też kursy skrócone 520 z metra Politechnika do Płowieckiej ostatni 00:38. Mniej więcej skoordynowane z N25. Podobnie jest już od dawna N22/ N72 i 507
Nie mam pojęcia, dawno tam nie byłem, ale jest jakiś dworzec albo coś zorganizowali.Krzysiek_S pisze:A na PKP Ursus jaki jest socjal ?.
No jeśli tylko 402 dostanie Przedpole (ciekawe jak długo), to jakiś to element obsługi dojdzie
ŁK
A Hoża NŻ na 520
?
To zostanie na zawsze? Coś mi nie pasuje w tym 520, bo z 10/10 robi się 10/15, więc teoretycznie Hoża powinna zniknąć.
To zostanie na zawsze? Coś mi nie pasuje w tym 520, bo z 10/10 robi się 10/15, więc teoretycznie Hoża powinna zniknąć.
ŁK
-
Krzysiek_S
Nadal 189 będzie tam stawać. 401 póki co nie.Łukasz pisze: ↑wczoraj, 20:47Nie mam pojęcia, dawno tam nie byłem, ale jest jakiś dworzec albo coś zorganizowali.Krzysiek_S pisze:A na PKP Ursus jaki jest socjal ?.
No jeśli tylko 402 dostanie Przedpole (ciekawe jak długo), to jakiś to element obsługi dojdzie![]()
Poza tym takie same przystanki jak 401 do metra.
Hoża już dawno była i chyba NŻ.
507 zostaje Krucza jako stała i Most Poniatowskiego.
521 nie.