No jeśli nie odróżniasz stwierdzenie faktu do czasu teraźniejszego względem „są w produkcji”. To też Irizary kiedyś przyjadą. Kiedyś, nie dziś.ZielonyJamnik pisze: ↑28 sie 2026, 15:14Co siejesz farmazony, dostaje 57xx które właśnie są w produkcji
Aktualny spis taboru autobusowego
- ZielonyJamnik
Daj kasę to się znajdą od razu wozy i dla R-1. Komuś trzeba dać, a patrząc jak R-1 dba o wozy to mi też było żal im cokolwiek nowego dawać
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
ZielonyJamnik pisze: ↑28 sie 2026, 15:56Daj kasę to się znajdą od razu wozy i dla R-1. Komuś trzeba dać, a patrząc jak R-1 dba o wozy to mi też było żal im cokolwiek nowego dawać
I to jest argument. I nowa wiedza dla mnie, dziękiZielonyJamnik pisze: ↑28 sie 2026, 15:56Daj kasę to się znajdą od razu wozy i dla R-1. Komuś trzeba dać, a patrząc jak R-1 dba o wozy to mi też było żal im cokolwiek nowego dawać
-
Warsopolis5253
To jak na dziś to nikt nie dostanie ewakuacyjnych, a Woronicza dostanie Yutongi, więc nie wiem o czym ty mówisz. A patrząc na wszystkie aktualnie planowane dostawy to Woronicza i tak dostanie najwięcej ze wszystkich (mimo, że nie ma jeszcze potwierdzenia gdzie i w jakiej ilości trafią ewakuacyjne i Urbino 12electric).tobk pisze: ↑28 sie 2026, 15:28No jeśli nie odróżniasz stwierdzenie faktu do czasu teraźniejszego względem „są w produkcji”. To też Irizary kiedyś przyjadą. Kiedyś, nie dziś.ZielonyJamnik pisze: ↑28 sie 2026, 15:14
Co siejesz farmazony, dostaje 57xx które właśnie są w produkcji
Od kilku dni w Time4bus pojawia się numer 1900 - czy to krótki elektryk od Solarisa?