Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- MeWa
- Cukiereczek
w nocy 25 na 26 grudnia miałem "fajny" sen...
Mając trochę czasu do odjazdu pociągu, byłem w okolicach Dworca Śródmieście i mili panowie z Odlewniczej chcieli mnie zapisać na egzamin
Okazało się jednak, że nie mam swojego dowodu osobistego, a kogoś innego i w końcu nie wiem, czy się udało, czy nie zapisać, ale chyba potem znalazłem swój dowód. A potem czekanie długie na pociąg do Skierniewic w podziemiach Dworca Śródmieście - pamiętam, że przyglądałem się żyletkom i coś mi nie pasowało, bowiem miejscami były one umieszczone nad torami.
Mając trochę czasu do odjazdu pociągu, byłem w okolicach Dworca Śródmieście i mili panowie z Odlewniczej chcieli mnie zapisać na egzamin
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Mi się śniło, że czekam sobie na Zachodnim na pociąg do Łodzi. Na peronie stał stary skład KM-u do Skierniewic, a kiedy odjechał przyjechał pociąg do Łodzi. Był to fantastyczny pojazd na poduszce magnetycznej, otworzyły się drzwi i już miałem wsiadać kiedy się obudziłem. Szkoda, że ten sen tak szybko się skończył. 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
U niego to normalne. Pamiętam jak na VBus forum robił dodatki to nigdy ich nie kończył bo to mu się komp popsuł, to mu się coś skasowało etc. A tu mu się sny kasująTomasz pisze:Heh... Dlaczego te sny mają to do siebie, że kończą się w najmniej odpowiednim momencie?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
lol. wlasnie sie obudzilem i przepraszam ze nie uzywam polskich znakow... wypadlem z obiegu. bylo lato, a ja jak zwykle wysiadalem z dodatku na 506 obslugiwana przez r-6, wtedy byl to 7770. szedlem, juz mialem wchodzic do szkoly a tu blysk! pomyslalem sobie, ze jakas awaria w szkole, ale nie. wrocilem do domu, wlaczylem poczte, a tu nowa wiadomosc od adres e-mail niezweryfikowany. a na nim moje zdjecie jak wchodze do bramy szkoly, a pod nim napisane mam cie. oczywiscie siedzialem i nic nie mowilem w domu. a nastepnego dnia gdy obudzil mnie budzik uslyszalem glosne to ja i jakiegos facia twarzy nie widzialem, ale mial zawieszony na szyi aparat. oj, co raz gorzej ze mna
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17