Policja

Moderator: Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
ZaciszaniN
Kontakt:

Post autor: ZaciszaniN » 02 lut 2006, 20:19

Predator pisze:Nie zamierzam niczego udowadniać – bo nie jesteś tego wart.
Za to Twoje stwierdzenia są tyle warte i tak wiarygodne jak zapewnienia o rychłym przeprowadzeniu kolejnych to rewolucji w Markach :lol: Tym, którzy pamiętają Cię pod ksywą "man72" jeszcze z forum ZTM, zostawiam to do samodzielnej oceny 8-)
Ps. A zapewne jesteś tak dobrze poinformowany to wiesz że linia 170 niż niedługo wyląduje w Ząbkach.
Wszem i wobec wiadomo o tym od dawna.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 02 lut 2006, 20:22

zaciszanin pisze:
Predator pisze:Nie zamierzam niczego udowadniać – bo nie jesteś tego wart.
Za to Twoje stwierdzenia są tyle warte i tak wiarygodne jak zapewnienia o rychłym przeprowadzeniu kolejnych to rewolucji w Markach :lol: Tym, którzy pamiętają Cię pod ksywą "man72" jeszcze z forum ZTM, zostawiam to do samodzielnej do oceny 8-)

Ja pamiętam. I co z tego. Jest nowe forum. Forum ZTM nie ma i nie będzie. I po co wyciagać brudy i inne z Forum ZTM.....Ale w sumie jasne. Musisz sobie znaleźć kogoś kogo będziesz mógł w co drufim poście wyśmiewać.

No comment. EOT.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
ZaciszaniN
Kontakt:

Post autor: ZaciszaniN » 02 lut 2006, 20:49

R-11 Kleszczowa pisze:Ja pamiętam. I co z tego. Jest nowe forum. Forum ZTM nie ma i nie będzie. I po co wyciagać brudy i inne z Forum ZTM...
Ja tylko twierdzę, że ten człowiek nie wie o czym pisze, zapewnia, żongluje datami, a potem jego słowa okazują się być słowami rzuconymi na wiatr - mżonkami.
Ale w sumie jasne. Musisz sobie znaleźć kogoś kogo będziesz mógł w co drufim poście wyśmiewać.
Jeśli już podejmujesz jakiś wątek to poznaj chociaż znaczenie słów, które używasz i nie oskarżaj o coś co nie miało miejsca. Ja nie wyśmiewam. Ja tylko wytykam sposób jego działania, który od dłuższego czasu ma miejsce i nadal jest stosowany. Widzisz różnicę :?:

Awatar użytkownika
Frencher
Zgryźliwy Tetryk

Post autor: Frencher » 02 lut 2006, 20:49

No więc moje misie, chcieliście dowodów :?: Proszę bardzo:
http://umzabki.bip.org.pl/pliki/umzabki/239.doc
I co :?: Tylko nie piszcie że UM Ząbki też kłamie :-? .

[ Dodano: 2006-02-02, 20:51 ]
zaciszanin pisze:Ja tylko twierdzę, że ten człowiek nie wie o czym pisze, zapewnia, żongluje datami, a potem jego słowa okazują się być słowami rzuconymi na wiatr - mżonkami.
A ty się tak nie przechwalaj, bo do ciebie na Zacisze 118 już z 6 rok jedzie i dojechać nie może.

[ Dodano: 2006-02-02, 20:56 ]
R-11 Kleszczowa pisze:Musisz sobie znaleźć kogoś kogo będziesz mógł w co drufim poście wyśmiewać.
A myślisz że ja go się boję – gdybym go spotkał na ulicy (gdybym go znał) to bym mu takie atrakcje zafundował, że by chłoptaś nagi na komendzie się znalazł, gdzie by miał robioną rewizję osobistą na okoliczność posiadania narkotyków :D .
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą

Awatar użytkownika
ZaciszaniN
Kontakt:

Post autor: ZaciszaniN » 02 lut 2006, 20:58

Predator pisze:A ty się tak nie przechwalaj, bo do ciebie na Zacisze 118 już z 6 rok jedzie i dojechać nie może.
To jest Twoja wersja. Moja wygląda nieco inaczej. Sprawa 118 jest trudna, ale krańcowanie linii na Zaciszu wciąż jest realne.
A myślisz że ja go się boję – gdybym go spotkał na ulicy (gdybym go znał) to bym mu takie atrakcje zafundował
...kolejny internetowy mocarz co s.. w gacie gdy przyjdzie co do czego :P
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! j.
by chłoptaś nagi na komendzie się znalazł, gdzie by miał robioną rewizję osobistą na okoliczność posiadania narkotyków
Lubisz męski striptiz :?: Wybacz, ale ja Ci go nie zafunduje :twisted:

A wracając do meritum wątku. Link, do którego odesłałeś nie dotyczy komunikacji miejskiej w Markach, a o nią toczy się spór. Kwestia 170 jest raczej przesądzona, więc nie wiem czemu ma służyć jej wplątywanie w temat o Markach.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 02 lut 2006, 22:20

dzidek pisze:
Predator pisze:A myślisz że ja go się boję – gdybym go spotkał na ulicy (gdybym go znał) to bym mu takie atrakcje zafundował, że by chłoptaś nagi na komendzie się znalazł, gdzie by miał robioną rewizję osobistą na okoliczność posiadania narkotyków :D .
i dlatego konfidetów się nie lubi [-X a na usta cisną się dość brzydkie i znane wszystkim teksty pod adresem psów. Nie będe na forum tego pisać gdyż raz napisałem ocenzurowane słowa to bardzo szybko zostałem upomniany :D Tylko pamiętaj , że twoja policja nie zawsze jest tam gdzie być powinna :lol: :twisted:

Nie chcę być nie miły....ale to co napisałeś to jest typowa opinia młodej osoby mającej nie miłe doświadczenia ze służbami mundurowymi :roll:

No ale już wróćmy do tematu :wink:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 02 lut 2006, 22:26

Predator pisze:A myślisz że ja go się boję – gdybym go spotkał na ulicy (gdybym go znał) to bym mu takie atrakcje zafundował, że by chłoptaś nagi na komendzie się znalazł, gdzie by miał robioną rewizję osobistą na okoliczność posiadania narkotyków .
I byś dostał cudowną skargę do swojego komendanta ode mnie za bezprawne działanie w taki sposób napisaną, że byś z policji wyskoczył w podskokach. Poza tym sprawę by się nagłośniło i byś był w "Uwadze" o 19:40 - ma się pewne znajomości
Predator pisze:A ty się tak nie przechwalaj
Proponuję wrócić do szkoły w celu poznania zasad grzecznościowych obowiązujących w języku polskim...

Co do tematu - 805 całkiem spoko linia, niezłe wykorzystywanie - myślę, że jako szczytowe wspomaganie 718 się sprawdza i nie wymaga zmian...

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 02 lut 2006, 22:28

dzidek pisze:
R-11 Kleszczowa pisze:Nie chcę być nie miły....ale to co napisałeś to jest typowa opinia młodej osoby mającej nie miłe doświadczenia ze służbami mundurowymi :roll:

No ale już wróćmy do tematu :wink: [/color]
wcale nie jesteś niemiły. Moja opinia to suche fakty a fakty są niezaprzeczalne :) Nie znasz dnia ani godziny kiedy może Cię spotkać "rozmowa" z mendami :x a przepraszam chyba, że jesteś w grupie kilkudziesięciu dresów :) Wtedy nasze pieski grzecznie omijają Cię szerokim łukiem...

Nie chodzę w grupie dresów. Nie lubię dresów i nie mam nic do policji. Po prostu wykonują swoją prace. A tak wogóle to widze, że masz zerowy szacunek do policji. Ciekawe dlaczego :?:
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 03 lut 2006, 0:51

dzidek pisze:i dlatego konfidetów się nie lubi [-X a na usta cisną się dość brzydkie i znane wszystkim teksty pod adresem mend. Nie będe na forum tego pisać gdyż raz napisałem ocenzurowane słowa to bardzo szybko zostałem upomniany :D Tylko pamiętaj , że twoja policja nie zawsze jest tam gdzie być powinna :lol: :twisted:
Wyprasowałeś już dresik na jutro?

Proszę grzeczniej.
j.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 03 lut 2006, 1:22

Proszę grzeczniej.
j.
To było do tego od dresiku, czy do tego od mend? :-k :roll:
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
MZ
Słońce Radomia
Kontakt:

Post autor: MZ » 03 lut 2006, 11:08

:arrow: Jak "ładnie" odeszliście od tematu wątku :|. Wracając do meritum chciałem zapytać o dokładny przebieg trasy 170 w Ząbkach. Jeśli z linią 805 nie ma co zrobić, to dlaczego nie można w jakiś sposób skierować ją do obsługi Ząbek (w końcu to już jest teren poza granicami Warszawy)?

Awatar użytkownika
Frencher
Zgryźliwy Tetryk

Post autor: Frencher » 03 lut 2006, 13:12

I znowu się potwierdza stara reguła z forum ZTM – gdy Zaciszanin sam nie może, to mu zaraz odsiecz w postaci Dzidka i Vikarego pomoże – pierwsza trójca ekspertów na forum.

[ Dodano: 2006-02-03, 13:14 ]
Proboszcz pisze: I byś dostał cudowną skargę do swojego komendanta ode mnie za bezprawne działanie w taki sposób napisaną, że byś z policji wyskoczył w podskokach. Poza tym sprawę by się nagłośniło i byś był w "Uwadze" o 19:40 - ma się pewne znajomości
Proszę bardzo, już biegnij 8-) – policjant ma podejrzenia że ktoś ma ukryte narkotyki, nie może dokonać rewizji na ulicy, wiec zawozi na komendę. Co tu jest wbrew prawu?

[ Dodano: 2006-02-03, 13:20 ]
zaciszanin pisze: ...kolejny internetowy mocarz co s.. w gacie gdy przyjdzie co do czego :P
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! j.
Ja już mam w takich sytuacjach doświadczenie – jak kiedyś byłem na meczu i była „zadyma” to jak jednemu przejechałem pałą po nerkach to już taki bojowy nie był – od razu był potulny jak baranek. Mogłem mu przywalić w inną dotkliwą cześć ciała dla mężczyzny, ale już się zlitowałem, pseudokibic też wygląda jak coś na wzór człowieka.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą

dzidek

Post autor: dzidek » 03 lut 2006, 14:15

Fikander pisze:
dzidek pisze:i dlatego konfidetów się nie lubi [-X a na usta cisną się dość brzydkie i znane wszystkim teksty pod adresem mend. Nie będe na forum tego pisać gdyż raz napisałem ocenzurowane słowa to bardzo szybko zostałem upomniany :D Tylko pamiętaj , że twoja policja nie zawsze jest tam gdzie być powinna :lol: :twisted:
Wyprasowałeś już dresik na jutro?
kto mnie zna ten mnie zna i wie, że w dresiku nie chodziłem, nie chodzę i nie będę chodzić. a w dresiku można nieraz spotkać policjanta po cywilnemu :evil:

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 03 lut 2006, 14:53

Predator pisze:Ja już mam w takich sytuacjach doświadczenie – jak kiedyś byłem na meczu i była „zadyma” to jak jednemu przejechałem pałą po nerkach to już taki bojowy nie był – od razu był potulny jak baranek. Mogłem mu przywalić w inną dotkliwą cześć ciała dla mężczyzny, ale już się zlitowałem, pseudokibic też wygląda jak coś na wzór człowieka.
Przestań się pogrążać. Myślisz, że jak jesteś policjantem to Ci wszystko wolno :?: Jeśli tak, to jesteś w poważnym błędzie. A to, że kogoś pałowałeś to nie jest żaden powód do dumy...Potem w telewizji się dziwią, że kogoś sie bezprawnie bije. Ja się wcale nie dziwię skoro takich typów jak Ty przyjmują w szeregi policji...Powinieneś iść do psychologa bo widzę, że ktoś Cię w dzieciństwie pobił i teraz się mścisz...

michael112

Post autor: michael112 » 03 lut 2006, 15:03

Właśnie miałem to napisać, tylkio mnie ubiegłeś, ewentualnie przenieść je na Wolne Chwile pod tytułem "Kłótnie o policji".

ODPOWIEDZ