Dyskusja o 521
Moderator: Wiliam
- R-9 Chełmska
Bo to trzeba zrobić porządnie. To znaczy najpierw odpowiednio często puścić kolej w odpowiednim standardzie (akurat na linii otwockiej 15 minut by wystarczyło), rozreklamować to, przekonać ludzi, a dopiero potem zabierać się za cięcie 521.Krzysiek pisze:Wybiorą Minibusa,Wilge,samochód itd jak nie będzie 521 do Centrum.
A do pociągu nie wsiądą,bo niestety ma złą sławe u niektórych,po różnych historiach.
A po drugie niektórzy nie wiedzą , że jest takie coś jak Wspólny Bilet.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Pociąg co 60 minut = 5 autobusów 521 średnio, liczysz drogi Fikandrze na to, że wawrzanie zgodza się czekac godzinę na transport, ale żeby miec luźniej i lepiej?
Ja rano wolę jechac jakimś szrotem, niż czekac np. godzinę na solarisa.
A co do częstotliwości 10 min to nie sądze by do takiej podnieśli.
161 wtedy będzie łapało za duże opóźnienia na przejeździe w Radości np.
Więc zauważcie że ma to też swoje wady.
Ja rano wolę jechac jakimś szrotem, niż czekac np. godzinę na solarisa.
A co do częstotliwości 10 min to nie sądze by do takiej podnieśli.
161 wtedy będzie łapało za duże opóźnienia na przejeździe w Radości np.
Więc zauważcie że ma to też swoje wady.
-
Krzysiek_S
pawcio pisze:Bo to trzeba zrobić porządnie. To znaczy najpierw odpowiednio często puścić kolej w odpowiednim standardzie (akurat na linii otwockiej 15 minut by wystarczyło), rozreklamować to, przekonać ludzi, a dopiero potem zabierać się za cięcie 521.Krzysiek pisze:Wybiorą Minibusa,Wilge,samochód itd jak nie będzie 521 do Centrum.
A do pociągu nie wsiądą,bo niestety ma złą sławe u niektórych,po różnych historiach.
A po drugie niektórzy nie wiedzą , że jest takie coś jak Wspólny Bilet.
Jestem za rozwiązaniem z koleją ,ale z dobrą częstotliwością,dowozówkami.
My też:)Krzysiek pisze:pawcio pisze: Bo to trzeba zrobić porządnie. To znaczy najpierw odpowiednio często puścić kolej w odpowiednim standardzie (akurat na linii otwockiej 15 minut by wystarczyło), rozreklamować to, przekonać ludzi, a dopiero potem zabierać się za cięcie 521.I o to chodzi, a nie na siłe zabierać 521, nic nie dając. Jestem za rozwiązaniem z koleją, ale z dobrą częstotliwością, dowozówkami.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- R-9 Chełmska
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
- R-9 Chełmska
-
Krzysiek_S